To je důvod, proč jsou multivitamíny

Rate this post

Výjimkou je doplňková kyselina listová pro ženy ve fertilním věku, zdůrazňuje Appel. “Kyselina listová chrání před defekty neurální trubice u dětí, když ji ženy užívají před a také v průběhu raného těhotenství. To je důvod, proč jsou multivitamíny pro dívky doporučovány.” Centers for Illness Command and also Prevention navrhuje, aby všechny ženy v reprodukčním věku stárly, dostávaly 400 mikrogramů kyseliny listové denně. Množství železa v multivitaminu může být navíc skutečně užitečné pro ženy ve fertilním věku, uvádí Appel.

“Nedoporučuji jiné doplňky,” zmiňuje Appel. “Pokud budete dodržovat dobře vyvážený dietní plán, můžete získat každý z vitamínů a minerálů, které potřebujete, z potravin – domovská stránka.” Pomůže denní příjem vitamínů udržovat vaše centrum zdravé?

Celá zrna: Zrna jako celozrnná pšenice, hnědá rýže a také ječmen mají stále svůj vnější obal bohatý na vlákninu, nazývaný otruby a vnitřní klíček. Nabízí vitamíny, minerály a dobré tuky. Výběr celozrnných jídel, obilovin, chleba a dalších může snížit riziko kardiovaskulárních onemocnění, cukrovky typu 2 a také rakoviny a také podpořit trávení.

To je důvod, proč jsou multivitamíny

Nasycený tuk: Forma tuku, která se vyskytuje ve velkém množství v másle, plnotučném mléce, mraženém jogurtu, plnotučném sýru, tučném mase, vrstvě kuřecí kůže a také ručním a kokosovém oleji. Nasycené tuky zvyšují množství srdce ohrožujícího LDL cholesterolu ve vašem krevním oběhu. Může také snadno narušit potenciál vašeho tělesného systému pohodlně absorbovat hladinu cukru v krvi.

Omezení hydrogenovaného tuku může pomoci kontrolovat vaši hrozbu srdečních onemocnění.

Omega-3 mastné kyseliny (oh-may-ga tři fah-tee a-sids): Dobře vyvážené polynenasycené tělesné tuky, které tělesný systém využívá k vývoji membrán mozkových buněk. Ve skutečnosti se díváme na životně důležité tělesné tuky s ohledem na to, že náš tělesný systém je potřebuje, ale nedokáže je všechny vytvořit sám; naši odborníci je musí všechny přijímat prostřednictvím jídla nebo doplňků. Strava bohatá na omega-3 – objevená v tučných rybách, jako je losos, tuňák a makrela, spolu s borovicemi, lněným semínkem a řepkovým olejem – a nízký obsah hydrogenovaných tuků může pomoci bránit se srdečním chorobám, mrtvici, rakovinovým buňkám a zánětům. zdravotní stav trávicího traktu.

  • Minerály a vitamíny jsou nezbytné živiny vzhledem k tomu, že provádějí stovky úkolů v tělesném systému. Ve skutečnosti existuje slušná hranice mezi dostatečným příjmem těchto živin (což je ve skutečnosti zdravé) a přílišným příjmem (což vás může snadno poškodit. ).
  • Zdravá strava zůstává nejideálnější metodou, jak získat dostatečné množství vitamínů a minerálů, které potřebujete.

Rozhodující živiny pro vaše tělo

Každý den vaše tělo vytváří vrstvu kůže, svalovinu a také kostní tkáň. Produkuje bohatou načervenalou krev, která zadržuje živiny a také vzduch na vzdálené základny, stejně jako vysílá nervové indikátory přeskakující podél tisíců kilometrů mozkových a také fyzických tělesných drah. Rovněž produkuje chemické nosiče, které se pohybují z jednoho tělesného orgánu do dalšího a vydávají pokyny, které pomáhají udržovat váš život.

K provedení tohoto všeho však vaše fyzické tělo potřebuje nějaké suroviny. Obsahují nejméně 30 vitamínů, minerálů a také dietních prvků, které si však vaše fyzické tělo nedokáže samo vytvořit v dostatečném množství.

Vitamíny a minerály jsou brány v úvahu životně důležité živiny – protože společně vykonávají v těle tisíce úkolů. Pomáhají posilovat kostní tkáň, hojení ran a posilují imunitní systém vašeho těla. Kromě toho přeměňují jídlo na energii a opravují poškození mobilních zařízení.

Pokoušet se sledovat, co všechny tyto živiny provádějí, může být složité. Přečtěte si dostatek záznamů na toto téma a vaše oči se mohou ponořit spolu s abecedními odkazy na tyto živiny, které jsou obecně chápány jako jejich iniciály (jako jsou vitamíny A, B, C, D, E a K– abych jmenoval jen hrstku).

V tomto konkrétním příspěvku získáte lepší představu o tom, co tyto minerály a vitamíny skutečně provádějí v tělesném systému a proč si přejete mít jistotu, že máte dostatek všech z nich.

Leave a Comment

This is map - health blog