UNLEASH THE BLUSHER za šminku za zimu 2022

0
Rate this post

„Sada kada je sve konturirano i naglašavanje, korištenje rumenila, usmjerenog prije svega na oblikovanje lica, postalo je vrlo tehničko. Radije sam napravila drugačiji izbor kako bih pokazala kako se rumenilo može pretvoriti u zabavnu igru ​​boja.

Vraćajući se u 70-e i 80-e, kada je često postojala poveznica između kapaka i jagodica, usvojila sam vintage upotrebu rumenila, potpuno stranu kulturi konturiranja. Najupečatljiviji primjer je Carolinino lice, s rumenilom koje drži cijeli izgled zajedno.”

HLADNO PROTIV RÉTRO

„Usne su senzualne, ali moraju ostaviti mjesta za pogled. Stoga sam za Caroline odabrala neutralne nijanse sa svjetlećom teksturom: obojena usta bi bila “previše”. Za Becky sam usvojila mat finiš i iscrtane, ali ne tradicionalne usne. Konačno, za Saru, svjetleća nijansa i prije svega ne crvena, jer bi stvorila retro efekt 50-ih.

Dakle, umjesto toga, rezultat je moderan i cool. U skladu s pristupačnim izgledom, u kojem snažan pogled ne sprječava cjelinu da prenese slatkoću“.

Stvaranje prirodne šminke lak je zadatak samo na prvi pogled. Umijeće nanošenja kozmetike na način da ne primijetite i da se vaše lice transformira dugo se uči. Ovdje je glavna stvar praksa i poštivanje osnovnih načela prirodne šminke. Položaj: Položaj:

Počnite stvarati šminku izravnavajući ton lica.

Nanesite podlogu tako da puder i podloga budu glatki. Korektorom maskirajte sve nedostatke: plavu boju ispod očiju, akne, tamne mrlje. Odaberite laganu bazu koja odgovara vašem tipu kože. Kada je lice sklono isušivanju, upotrijebite gušće koje istovremeno vlaži lice. Ako se povremeno pojavi masni sjaj, lagano obrišite T-zonu (brada, nos i čelo).

Sljedeći korak je šminkanje očiju.

Za svakodnevnu šminku jednostavno prekrijte gornji kapak svijetlim sjenama i nanesite smeđu ili plavu maskaru. Za večer obojite oči svjetlije. Koristite sjenilo koje odgovara vašoj odjeći. Svjetle nanesite po cijelom kapku.

  1. Nacrtajte tamnu liniju na pregibu oka.
  2. Ova tehnika će dodati dubinu izgledu.
  3. Stavite nekoliko bijelih svjetlucavih sjena ispod obrva.
  4. To će učiniti oči velikim i otvorenim. Odaberite crnu maskaru.
  5. Volumen ili efekt lažnih trepavica.

Sljedeći korak je šminkanje očijuU prirodnoj šminki, trebali biste se usredotočiti na jednu stvar – oči ili usne. Ako su vam kapci obojeni, odaberite prirodni ruž za usne ili jednostavno prekrijte usne sjajilom ili regeneratorom.

Nanesite malu količinu na sredinu usana i izblendajte rubove prstom ili kistom. Odlučite li se za svijetli ruž za usne, šminku očiju svedite na minimum i odijelu dodajte ekspresivne dodatke u boji, kako bi slika postala skladna.

Bolje je ne koristiti rumenilo sočnih nijansi u prirodnoj šminki. Koristite preplanuli ili preplanuli puder kako biste istaknuli jagodice. Nanesite ispod kosti kako biste naglasili prirodnu oblinu.

Prilikom odabira kozmetike uzmite u obzir svoje prirodne karakteristike – kosu, oči, boju kože. Odaberite nijanse koje odgovaraju vašem outfitu. Pokušajte da vaša šminka bude osvježavajuća i pomladite lice, a ne da je pretvarate u masku.