Nemojte se bojati poboljšati svoju ljepotu.

Rate this post

Šminka za zimu 2022: déjà-vu glam 80-ih i 90-ih. Tri sjajna make up izgleda za odličnu zimu. Peter Philips, umjetnički vodič Dior šminke, kreirao ih je za Amicu …

POGLEDAJ SLIKE

Glam Pride: Dior palete, podloge, olovke i ruževi

TO JE POGOVOR PETERA PHILIPSA, KREATIVNOG VODIČA DIOR MAKEUP-a, ZA ŠMINKU ZIMU 2022. POZIV OD PRIJATELJA DA STVORI TRI IZGLEDA ZA ODLIČNU ZIMU, JE VJENČAO SNAŽNE ZNAČAJKE I ČAHOVANJE. INSPIRIRAN SVETALIJANSKOM SPOSOBNOĆU PRUŽANJA 80-tih I 90-ih.

Dali smo mu carte blanche. Vratio nam je udobnost drugačije obojenog svijeta. Pozvan od strane Amice da stvori make-up koji može zatvoriti godinu i započeti novu koja je uistinu lijepa, Peter Philips, direktor kreacije i imidža Dior Makeupa, dao nam je „ponos ponovnog glamura”. Onima koji ih žele pogledati/slušati, fotografije na ovim stranicama šalju jasnu poruku: „Ne bojte se proslaviti svoju ljepotu“.

Šminka za zimu 2022: déjà-vu 80-ih i 90-ih

Sva tri izgleda koje je dizajnirao Philips imaju snažnu osobinu, ali ipak osjećate onaj slatki dodir i malo čahure? U nekima bi ovi nedvojbeno suvremeni make-upi također mogli pobuditi ugodan osjećaj déjà-vua.

Opravdano. “U 80-ima i 90-ima glumice i pjevačice su se tako šminkale”, potvrđuje Philips. Čija inspiracija ima još precizniju referencu. „Američke, a posebno talijanske TV emisije tog vremena, animirane uistinu spektakularnim izgledom”.

Ljepota prijevoda koji je napravio Philips sa svojim sastavom nije zastrašujuća.

“Nisam posegnuo za grafičkom i ultra preciznom upotrebom boja, tako da ne možete napraviti previše velikih grešaka. Oni sigurno nisu prirodnog izgleda, ali prenose ideju ljepote koja je laka i potpuna”, kaže ona. U ovu filozofiju udubili smo se u razgovoru sa samim vizažisticom Diorom. Slijediti njegove riječi. I njezini savjeti za ljepotu, da Caroline, Becky i Sarah, tri protagonistice snimanja, preobraze u jednu od nas. Nijedan isključen.

BUDITE SLIKA

“Željela sam stvoriti glam make-up, ne hladan i prije svega potpun. Zato sam manekenke natjerala da nose mnoge haljine. Šminka nije odvojena od garderobe. A stvaranje make-upa je poput izrade cijele slike, kist teče bez prekida. Dijelovi nisu fragmentirani. Pogledajte Carolininu fotografiju: nijansa kaputa nastavlja se u kosi, nijansa kose u sjenilu i u rumenu, gotovo jednako crvena kao i kaput.

U središtu lica nalazi se svjetlosni udar.

To je ono što čini cjelinu gracioznom, sve je isklesano igrom svjetla i sjene. Isto tako, bordo-ljubičasto Beckyno sjenilo sadržano je u foularu koji nosi, a sve nijanse na Sarinom licu povezane su s motivom leoparda na odijelu.

PROMIJENITE INCIPIT

«Platno, polazište je uvijek koža, sublimirana. Nakon što je to učinjeno, uvijek se šminkam od očiju i posebno, protiv svih pravila, od trepavica, a ne od kapaka. Razlog? Kad uvijete trepavice i nanesete maskaru, već “odjenete” oči i to je isti razlog zašto i ja prednost dajem obrvama.

U središtu lica nalazi se svjetlosni udar.Ova dva dijela zajedno definiraju okvir u kojem treba raditi, pokazuju mi ​​koliko daleko mogu ići sa sjenilom. Osobito maskara ima snažan vizualni učinak. Čim sam ga namazala na primjer na Sarinim trepavicama, promijenio je njen izgled.

Tada je bilo lako dodati bež kako biste povećali oko i dimni efekt kako bi ga produljili. Uostalom, pravila su stvorena da bi ih se pridržavali, ali i prekršili, čak i oni koji se sami šminkaju.”

Foto studio L’Etiquette

„Postoji gola koža, a zatim i iluzija gole kože, stvorena prirodnim i blistavim bojama koje oblikuju oko. Na Carolininim očima, na primjer, svijetli tonovi stvaraju svojevrsnu grafičku liniju između sjenila i obrva, dok kod Sarine šminke, s smokey nijansama, dodiruju obrve, lijevo više „brute”, u skladu s leopardom -print stil odjeće. Crna je također faux-noir, s izuzetkom maskare. Radije sam koristio nijanse bronce, taupe, pojačane dodirima kohl».