Klinička bolnica „Sestre milosrdnice”

Rate this post

Osposobljen za mini simpozij

PREZENTACIJA ZNANJA U UREĐAJU VREMENA

u sklopu 1. hrvatskog kongresa telemedicine

Rasprave multidisciplinarne skupine od 20-ak stručnjaka zasigurno će problematizirati stambene ili poslovne objekte suvremenije rasprave o znanju, domove digitalnih vrsta stručnosti, njihovu sigurnost i sigurnost i integritet te druge aspekte interakcije stručnosti u potrebnom vremenu.

Komplicirani sustavi kao što su zdravstvene i wellness klinike i sveučilišne bolnice, s multimedijskim informacijama, zdravljem i wellnessom, uslugom, mentorom i kliničkim materijalom, te poštenim problemima zaštite i proizvoda, samo su jedno od najodgovornijih i također uočljivijih zrcala nabavu, primjenu kao i razumijevanje korištenja.

Uz prijavu mailom na [email protected] ili na ulazu u dvoranu od 15.00 do 16.00 sati, ulaz na ovaj trosatni mini seminar je potpuno besplatan.

Ovaj simpozij dio je 1. Hrvatskog kongresa telemedicine, održanog u Makarskoj od 16. do 18. svibnja 2002. (http://www.mef.hr/telMED-MA2002).
U trodnevnom programu ovog kongresa možete uživati ​​iu Zagrebu iz Multimedijalnog centra KB-a „Sestre milosrdnice” putem videokonferencijskog programa koji nudi CARNet.

Pojedinci koji se žele pridržavati cjelokupnog kongresa iz Zagreba i dobiti 10 faktora mogu to učiniti plaćanjem upisnine od 300 kn (učenici – 100 kn) u ATLAS AIRTOURS d.o.o. Florijana Andrašeca 14, 10000 Zagreb, tel: 01/36 59 101, fax: 01/36 59 117.