Trendovi šminke 2022: trend nijansi

Rate this post

U osnovi makeup trendova 2022

Ova romantična nijansa se ponavlja na jagodicama i usnama, za prirodnu, svježu i blistavu ružičastu nijansu. Ova nijansa je ključ ljepote jer je boja koja simbolizira dobrobit, zdravlje, romantiku. Sveobuhvatan wellness učinak za one koji žele izraziti svoju ženstvenost u njegovoj delikatnosti.

Trendovi šminke 2022: usne

Trendovi šminkanja 2022: fotografija usana Collistar Rosso Milano n. 111

Kako našminkati usne u 2022? Trend ove godine je dati volumen i obojiti usne crvenim nijansama za blistav, metalik, sjajan, ali ujedno i ugodan učinak. Podebljana nota, u rasponu od svijetlocrvenih do nježnijih ili s tamnijim nijansama, od tamnocrvene do marc.
Trendovi šminkanja 2022: povratak svjetlucava

Glitter nikada nije potpuno nestao iz svijeta make-upa, ali se 2022. vraća u prvi plan i za usne i za oči: krema, puder i tekuća sjenila za svijetli, sjajni make-up, u kombinaciji s tamnim sjenilima tonove kako biste pronašli prave nijanse i stvorili savršenu šminku.

  • Ružičasta je okružena srebrom, zlatom, broncom, bijelom prema tenu.
  • Trendovi šminke 2022: pastelna sjenila

Za one koji vole pastelne boje, u make-upu 2022. ne postoje samo svjetlucava sjenila već i mnoge nevjerojatne pastelne nijanse. Novi beauty trend želi bijelu boju kao podlogu za šminkanje očiju, koja se kombinira s lila, Very Peri violet (boja Pantone 2022), aqua zelenom, svijetloplavom, baby ružičastom, žutom, ali i dalje svim nijansama plave i zelene.
Trendovi šminke 2022: olovka za oči neprikosnovena zvijezda

Jedan od neprikosnovenih protagonista make-upa 2022. je olovka za oči koja svojom odlučnom, markiranom linijom, čak i u šarenim varijantama ili u potpuno bijeloj ili crnoj boji, u jednom potezu uspijeva dati geometrijski rez i produžiti pogled.

Kako se našminkati u posljednjim savjetima za 2022

Jasno je da su makeup trendovi za 2022. vrlo živahni i blistavi, jasno je i da se one koje se odluče fokusirati na totalno crvene usne. ne mogu se previše igrati bojama sjenila!

Kao i u svim beauty trendovima, svatko od nas mora znati odabrati one nijanse boja koje nam se sviđaju i koje se slažu s našim tenom, tipom lica, oblikom očiju. Jasno je da oni svijetlih očiju ne bi ih trebali gasiti koristeći šarena sjenila koja odvlače pažnju.

  1. Kako se našminkati u posljednjim savjetima za 2022U isto vrijeme, oni s velikim očima mogu se jednostavno usredotočiti na prirodan make-up, možda na usne i dobru maskaru za produljenje trepavica!
  2. Ipak, jasno je da ćemo ove godine vidjeti neke dobre, možete se potpuno prepustiti ovim blještavim trikovima!
  3. Rekapitulacija (šareno) makeup trendova koji će biti popularni na proljeće
  4. Prvo sunce znači samo jedno: vrijeme je da se odvažite sa šminkom iz snova

Dani su sve duži, a to znači samo jedno: imamo više vremena pokazati svijetu svoju šminku. I iznenaditi bojama, teksturama i detaljima koje smo – nakon dvije godine između pandemije i izolacije – mislili da smo zaboravili.

Inspiracija dolazi izravno iz 90-ih i 2000-ih: sjenila, naime, postaju prozirna i prašnjava, posebno omiljena u nijansama plave, bijele i srebrne, dok usne potamne kroz bordo i smeđe ruževe, ali i stvaraju laganu prevlaku olovkom , možda da ostane u dokazima, i tamniji od ruža za usne.

Za još živahnije raspoloženje nedostaju samo rhinestones, svjetlucavi i grafički olovci za oči, spremni da lebde daleko iza kapaka kako bi dosegnuli sljepoočnice ili jagodice. Bit će golih nagovještaja tijekom proljeća. U ovom slučaju bit će nemoguće odustati od toplih boja, koje će postati protagonisti šminke bez šminke.

Breskva, karamela i terakota, naime, preplavit će oči, usne i jagodice dajući život monokromatskom, ali svijetlom i proljetnom make-upu. Završni dodir? Sjaj sa svjetlucavima i efektom ogledala: referenca trendova šminkanja proljeća 2022. su još uvijek 2000-te, zar ne?