Polozaj i plan

0
Rate this post

Dakle, zeleno svjetlo do ružičaste, breskve ili zemljane nijanse kako biste maksimalno ocrtali oko i njegov oblik, sve ovisno o vašem podtonu kao i godišnjem dobu koje diktira shema boja.

STAY ON ME EYELINER Diego dalla Palma

Olovke Diega dalla Palma iz STAY ON ME linije, koje nam priskaču u pomoć u pravom trenutku, savršene su čak i za poboljšanje oka u njegovoj prirodnosti. Ove vanjske olovke za oči kombiniraju profesionalne performanse i udobnost, što ih čini vrlo jednostavnim za nanošenje.

Njihova tekstura je kremasta i omogućuje trenutni intenzivan rezultat, izgled podcrtan laganom, ali oštrom linijom. Otporne na vodu, stoga osiguravaju dugotrajan, a time i naš definiran i besprijekoran izgled.

Trendovi šminkanja 2022., kako se našminkati 2022. svi savjeti za šminkanje prateći nove trendove ljepote za oči, usta, osnovni make-up, sve trendi boje. Za one koji vole obnavljati svoj izgled i uvijek biti moderni, make-up trendovi 2022. zatvaraju poglavlje o golišavom izgledu i pretvaraju lice onih koji ga žele u prekrasnu paletu pastelnih ili svjetlucavih tonova.

  • Za one koji traže savjete o make-upu, evo kako se našminkati 2022., svi savjeti za ljepotu za živahan, kreativan i personaliziran izgled.
  • trendovi šminkanja 2022. kolaž trendovi šminkanja 2022. krediti pinterest
  • Trendovi šminke 2022. eksplozija boja

Referentni indeks

U povijesti stilova šminkanja naučili smo cijeniti novu modu, vidjeli smo da neki trendovi brzo blijede, vidjeli smo da se vraćaju određeni trendovi ljepote. Među trendovima make-upa 2022. veliki je povratak: onaj pastelnih tonova koji se odnosi na stilove šminkanja osamdesetih i 2000-ih.

Ova će godina biti prava eksplozija boja, gdje kreativne nijanse boje usne i oči na jedinstven i nevjerojatan način, gdje se oči pretvaraju u mala umjetnička djela gdje se pastelna sjenila stapaju, na energičan, kitnjast način ili gdje se usne vraćaju se kao protagonisti, ultra-ženstvena crvena točka svjetla koja ne može proći nezapaženo!

Trendovi šminke 2022. eksplozija boja

Za ljubiteljice golišavog izgleda i prirodne ljepote jasno je da svaka sa sobom i svojim tijelom radi što želi pa nije potrebno prepustiti se novim make-up trendovima već nastaviti s vlastitim odabirom ideala šminka.

Trendovi šminke 2022. eksplozija bojaIsto vrijedi i za one koji su podlegli dermopigmentaciji, mikrobladingu i tetoviranju obrva, ove su godine parola tanke, ali dobro definirane obrve ali ova nova moda nije za one koji su podlegli retuširanju zadebljanja!

Stoga, polazeći od pretpostavke da je uvijek dobro poznavati trendove šminkanja 2022., ali ih nije potrebno slijediti, ove godine make up daje slobodu kreativnosti, s živim nijansama koje odišu energijom i skrivaju pravu ljepotu, dajte život maštovitijim, umjetničkim trikovima, gdje se neprozirne ili lakirane boje vraćaju kao protagonisti s uistinu učinkovitim rezultatom.