Naše wellness je jediná klíčová informace,

Rate this post

Naše wellness je jediná klíčová informace, kterou náš tým má, a platí také pro psychické zdraví. Naši odborníci však často nezvládají naše standardní psychologické wellness potřeby, což umožňuje, aby se problémy neřešily a pravděpodobně se zvětšily.

V posledním období existovalo několik alternativ, jak se starat o požadavky na duševní pohodu, ale informace i pomoc jsou nakonec denně extra snadno dostupné. Jako kultura je ve skutečnosti čas, aby naši odborníci ukončili předsudky a začali upřednostňovat naše duševní zdraví stejně dlouho jako naše fyzické zdraví a wellness.

Psychologické a také tělesné zdraví: ne tak odlišné BLOG, jak naše společnost předpokládá. Je běžné si myslet, že myšlenky pocházejí z tělesného systému odděleně, ale naše společnost v současné době uznává, že jsou ve skutečnosti docela propojené a také se vzájemně ovlivňují.

duševní zdraví

Pokračující onemocnění, jako je cukrovka nebo dokonce srdeční problém, může vyústit v depresi, stejně jako anestetika nebo dokonce terapie rakovinnými buňkami. Stres a také klinická deprese mohou být hrozbou pro některé nemoci a mohou mít za následek tělesné i emocionální bolesti. Péče o vaše duševní zdraví a wellness je klíčovou součástí péče o vaše celkové zdraví.

Pokud skutečně trpíte duševními problémy, zůstáváte ve vynikající firmě.

Mnoho jedinců se denně potýká s úzkostí nebo depresí a cítí, že jsou na tento problém vlastně sami. Je to vlastně rozumné: náš tým rozhodně neumí diskutovat o psychickém zdraví, takže je obvykle těžké vypořádat se s těmito problémy s jinými jednotlivci. Ať už to cítíte nebo ne, 1 ze 4 Američanů čelí psychickým zdravotním potížím.
Až vás bude přitahovat představa, že jste jediný, kdo bojuje s duševním zdravím, mějte na paměti, že ostatní možná ve skutečnosti nasazují úplně stejně vytrvalou tvář jako vy.

Péče o své duševní zdraví je jen jednou z nejpečlivějších věcí, které můžete dělat sami i ostatní. Když jste skutečně zdraví – vlastně i duševně – můžete se ve svém životním stylu projevovat a existovat. Jaký mnohem lepší dárek byste mohli nabídnout sobě a také těm, které máte rádi? Můžete zvládnout své psychické zdraví a wellness tím, že budete přiměřeně cvičit a také spát, a také konzumovat báječná jídla – skutečné jídlo – které vyživuje vaše fyzické tělo i pocity.

Ve skutečnosti je navíc důležité zachovat spojení s ostatními. Když bojujete s úzkostí, úzkostí nebo dokonce jinou duševní nemocí, může pro vás být nesmírně těžké hledat vztah a také péči od ostatních. Nicméně je to jedna z věcí, které jednotlivci vyžadují, aby jeden od druhého pocházel to nejlepší, aby zůstali zdraví a vyrovnaní.

Objevte podporu duševního zdraví, která prospívá vašemu životnímu stylu.
Ve skutečnosti existuje mnoho způsobů, jak pečovat o své duševní zdraví a vyléčit se z duševních nemocí. Je to soukromé a pro každého jiné. Naštěstí právě teď existují různé alternativy a také cesty, kterými se lze vydat. Níže je uvedeno několik možností ke zvážení.

Poraďte se se svým lékařem: (Tipy jsou uvedeny zde) Mít lékaře, na kterého se můžete spolehnout a také se s ním efektivně spojit, je tak zásadní, pokud jde o přezkoumání vašeho psychického zdraví a wellness.

Pokud si myslíte, že vám váš lékař nevěnuje pozornost a navíc je pro vás těžké jim všem důvěřovat, možná máte v úmyslu změnit společnost. Váš lékař vám může snadno pomoci prozkoumat, co potřebujete mít a co s vámi jistě bude fungovat: léky, terapie, všímavost, cvičení nebo dokonce lepší plánování spotřeby. Váš lékař se s vámi může také snadno vypořádat, aby zjistil příčiny vašich komplikací, které se skládají z onemocnění, které máte, nebo z léku, který užíváte.

Snažte se všímavost. Všímavost, spolu s nebo bez různých jiných forem duševní lékařské péče, může ve vašem životě vytvořit obrovský rozdíl. Může snadno pomoci zvládnout frustrující tok myšlenek a pocitů, které přiživují deprese a také stres a úzkost. Může snadno pomoci rozpoznat bezúčelné příběhy, které naši odborníci informují o našem každodenním životě, takže můžeme snadno začít říkat ještě užitečnější příběhy.

Najděte si terapeuta. Profesionálové (nebo dokonce terapeuti) jsou ve skutečnosti odborníci na duševní zdraví a wellness a mohou být skvělým zdrojem podpory při provádění změn ve svém životě. Mohou vám snadno poskytnout zcela nové strategie pro péči o komplikace spojené s věkem a také vám pomohou tyto techniky provádět. Prozkoumejte tuto webovou stránku, kde najdete zdroje, které vám pomohou najít terapii duševního zdraví ve vašem okolí.

Spojte se s jednotlivci. Duševní onemocnění často vede k tomu, že si jednotlivci myslí, že jsou ve skutečnosti neuspokojiví být spolu s ostatními lidmi. Vydržte svádění, abyste to cítili. Objevte techniku, jak se poflakovat s ostatními, a také získat potřebnou asistenci. Možná se setkat s blízkými přáteli na kávu, rozhodnout se procházka se společníky u oběda nebo vykonávání svých oblíbených činností (tkaní? vokální analýzy? hraní na počítači?) spolu s ostatními, kteří mají úplně stejné nadšení.

Vaše zdraví, včetně vašeho duševního zdraví, je vaším nejcennějším zdrojem.

Nemůžete povolit, aby se to sklouzlo. Co dnes uděláte, abyste se postarali o svou psychickou pohodu. Rozhlédněte se kolem sebe (například se prakticky rozhlédněte nebo dokonce prohledejte svou časovou osu nebo dokonce Twitter). Možná jste si všimli, že naši odborníci dělají obrovské pokroky v destigmatizaci duševních nemocí a je to také skvělé. Důležitost řízení svého psychického zdraví stejně jako svého fyzického zdraví je ve skutečnosti poměrně účinně přijímaným vodítkem.

Otevřeně mluvit o léčbě i duševních chorobách je nakonec mnohem méně tabu – ve skutečnosti o psychologickém zdraví mluví prakticky tolik celebrit, jako ve skutečnosti Keep Calm a také jakékoli dekorace doslova v jakémkoli obchodě, do kterého zavítáte. Všechny známky ukazují na prostý fakt, že upřednostňujeme péči o sebe, což je vlastně fantastické.

Přesto, pokud jde o to, být skutečně psychologicky správně, naši experti jsou ve skutečnosti trochu nejasní ohledně pokračování. Ve skutečnosti neexistuje nedostatek dostupných strategií péče o sebe, ale rozhodně ne každý má čas a peníze na to, aby utrácel za útočiště pro blaho nebo léčbu koní nebo dokonce krystaly, které vás mohou nebo nemusí uklidnit.

Leave a Comment

This is map - health blog