Ivf

Rate this post

Svaki protokol može se smanjiti u šest programa ljepote koje potpisuje Vagheggi Phyto Area:

 • Porculanska koža za prirodno izvanrednu kožu.
 • Recite zbogom borama za normalno mlađe lice
 • Lift Shape za normalno poboljšano lice.
 • Phyto Detox za normalno savršeno tijelo.
 • Savršena silueta za prirodno preoblikovano tijelo.
 • Sve spremno za život trajno bez dlaka u samo 18 mjeseci.

Slika šest kozmetičkih tretmana za lice i tijelo Vagheggi Phyto Space

Od 1975. Vagheggi stručnjaci zapravo kontinuirano rade na postizanju najviše razine znanja u fitokozmetici. Zahvaljujući Phyto Technology Systemu, kao i pedeset četiri posebne metode, stotine pojedinaca sada su postigle potpuno prirodne i otporne rezultate šarma.

Maksimalna personalizacija vizualnih tretmana omogućila im je da se vrate u formu i ponovno se osjećaju ugodno sa svojim tijelom, pojačavajući svoju ljepotu na potpuno prirodnu i jedinstvenu metodu putem sinergije neinvazivnih tehnologija i fitokozmetike najnovije generacije.

Silvia je, na primjer, često bila sklona osjetljivoj koži, kao i sklona lakom pogoršanju frustrirajućih osjećaja svrbeža. Nakon neuspješnog pokušaja skupih hidratantnih krema koji je samo pogoršao situaciju, na kraju je uspjela ponovno uravnotežiti hidrolipidni film svoje kože.

Samo kako?

Zahvaljujući Porcelain Skin umirujućem antistresu: posebnom programu za njezine probleme koji je dodatno prilagođen učestalosti sesija (2 tjedno) prema njenom rasporedu vremena, u ukupnom iznosu od osam sesija.

Osim toga, pod uvjetom raznolikosti plana potrošnje koju je odabrao klijent, bilo je moguće uključiti sesije s detaljima koji iscrpljuju ručne vještine kako bi se promicala brza utjeha i prikladna njega za sebe kako bi koža bila zaštićena i ojačana 24 sata dnevno.

Saznajte koji je personalizirani Vagheggi Phyto Space estetski tretman pravi za vas

Sve što trebate učiniti je kontaktirati nas i također objaviti preliminarni fitopregled, dragocjeni pregled zahvaljujući kojem će se razviti jedan od najprikladnijih programa kao i procedura za tretiranje vaših nesavršenosti u detaljima.

Možete odabrati programe ugrađene s visokoučinkovitim tehnologijama kao i stručnu prirodnu kozmetiku, personaliziranu prema načinu života, biološkoj dobi kože kao i željenom cilju, za prirodno mlađe lice i tijelo u manje od dvanaest sesija . Međutim, to nije sve.

Zahvaljujući individualiziranom godišnjem programu šarma s fitotestom pri svakoj prilagodbi sezone, osiguravamo održavanje rezultata na vrijeme.

Prije nego što odlučite je li potpuna Vagheggi Phyto Space ponuda za vas, imajte na umu da su svi naši sofisticirani programi ljepote pokriveni 100% UČINKOVITOM GARANCIJOM: ako kupac nije zadovoljan tijekom 2. terapije, svakako ćemo nadoknaditi cjelokupni trošak programa, bez zahtjeva faktora.

Prizivni rituali test enanthate with other steroids za lice i tijelo

Saznajte koji je personalizirani Vagheggi Phyto Space estetski tretman pravi za vasPotpuno prirodni kozmetički proizvodi, kao i korištenje novih i provjerenih strategija: s ovom prekrasnom formulom, naši će stručni terapeuti za ljepotu učiniti da vaša koža zablista. Potpuno prirodni kozmetički proizvodi koji se koriste u našem resortu izrađeni su od komponenti i znanja proizašlih iz stoljetnog iskustva Towering prirodne medicine.

Uz tradicionalne šarm terapije – poput opuštajućih tretmana lica, manikure, pedikure kao i depilacije – naše osoblje će vam zasigurno moći pružiti jedinstvene wellness programe za tijelo. Svoj omiljeni kozmetički tretman možete zakazati na svečanosti ili prije vremena prilikom rezervacije.

Kupaonice i ljuštenje

 • Južnotirolska kupaonica od sijena
 • Pospješuje vaskularizaciju, opušta i također pročišćava, jača imunološki sustav te djeluje protiv iscrpljenosti, tjeskobe i napetosti.

Standardna kupaonica Osnovna kupka, koja pročišćava i detoksificira kožu, pomažući joj da očuva prirodnu ravnotežu.

Kupka od ruža Ružina vodica, povećano potrebno ulje i također penjala latica uklanjaju: cvjetnu kupaonicu koja uključuje sve izvanredne vrste ruže. Skladna kupaonica koja ugnijezdi duh.

 1. Piling tijela himalajskom soli i uljem
 2. Blagi učinak pilinga koji uklanja mrtvu kožu. Obnavlja kožu čineći je glatkom i svježom.
 3. Piling ulja od sjemenki grožđa
 4. Sjemenke grožđa mljevene i također tretirane uljem sjemenki grožđa i vrijedni predstavnici pročišćavaju i obnavljaju kožu, čineći je mekom i glatkom.

Terapija detoksikacije alkalnim pilingom

Masaža cijelog tijela s cuppingom nježno jača tijelo da se riješi kiselina, toksina i nakupina. Sljedeći integralni piling sa standardnim solima i blagotvornim uljem potiče cirkulaciju krvi, regulira pH kože te koži daje svjež i obnovljen izgled.