Jurak

Rate this post

Temeljni namještaj

Prilikom uljepšavanja kozmetičkog salona, ​​obično se razmatra nabavka terapijskih alata, kao i dizajn kao sporedna briga. Ovo je pogreška. Dovoljan namještaj ne samo da osigurava udobnost korištenja frizerskog salona i poboljšava proces tretmana, već dodatno utječe na percepciju salona korisnika. Kao rezultat toga, vrijedi odabrati udoban, ali i moderan namještaj, koji će se simpatično uklopiti u dizajn interijera.

  • Na radnju bi trebale biti stolice na kojima će klijenti sigurno više nego rado čekati tretman. Uz namještaj morate uključiti i zidni nosač za gornju odjeću, ogledalo kao i stol na kojem možete pokazati reklamne letke, te staviti šalicu kave ili neki časopis.
  • Namještaj kojim bi kozmetički salon trebao biti opremljen uključuje: estetski krevet, ormarić za kozmetiku i estetski pribor, terapijski stol kao i stolicu za manikuru, pedikuru kao i šminku.

U slučaju kozmetičkog salona s manjom lokacijom, dobra usluga će biti fotelja s sklopivim značajkom – ručnim ili hidrauličnim.

Ovaj namještaj mora biti opremljen fleksibilnim naslonom za glavu kako bi korisniku pružio optimalnu udobnost tijekom kirurškog zahvata. Prilikom odabira stola za tretmane, koji se naziva i pomoćni, vrijedi odabrati model s kotačićima i mnogo ladica u koje možete smjestiti sve proizvode potrebne za tretman.

Temeljni gadgeti

Vrhunski kozmetički alat jamči ne samo učinkovitost, već i sigurnost tretmana koji se njime izvode. Samo gadgeti sa svim bitnim sigurnosnim certifikatima trebali bi biti prisutni u stručnom kozmetičkom salonu, uključujući i CE certifikat, koji potvrđuje da je proizvod proizveden prema potrebama Europske unije.

Ne bismo smjeli minimizirati estetske uređaje ako posjedujemo salon, no to ne znači da moramo samo nabaviti one najskuplje – nekoliko dobavljača koristi izvrsne alate visoke kvalitete, po pristupačnoj cijeni.

Temeljni gadgetiPrilikom otvaranja salona isplati se nabaviti uređaje koji se danas mogu koristiti za najpoželjnije terapije lica i tijela.

U prvom slučaju trebat će vam IPL laser i uređaji za kavitacijski piling, dijamantna ili korundna mikrodermoabrazija, oksibrazija, mezoterapija mikroiglama i RF termolifting. Apel farmer bit će izvrsno rješenje, odnosno multifunkcionalni gadget koji vam omogućuje provođenje nekoliko tretmana bez potrebe za korištenjem više alata.

  • Potrebna nadopuna uređajima je svjetiljka za povećanje, pričvršćena na ploču stola ili postavljena na pomični tronožac, koja vam omogućuje da vidite kožu pri znatnom povećanju.
  • Moderna svjetla ove vrste opremljena su antirefleksnim staklom te fluorescentnom svjetiljkom koja zrači jarkim bijelim svjetlom, a da ne otežava oči, čak i kada dugo pomaže.
  • Želite li provoditi terapije tijela, potrebno je opremiti frizerski salon alatima za vakumsko oblikovanje tijela, kao i kavitacijski lipo, tabletu za zdravlje, radio valove za tijelo i ultrazvučne valove.

Osim toga, zasigurno će biti od koristi i dodaci za mnogo manje nametljive terapije, kao što su kineske čašice koje se koriste, da spomenemo samo nekoliko stvari, u anticelulitnim masažama, prirodni pečati za masažu, s blagotvornim rezultatom, te kamenje koje se koristi za opuštanje masažnih terapija .

Kozmetički salon koji pruža usluge manikure i pedikure također mora imati ruter, svjetlo bez sjene, gel lampu za UV križanje i učvršćivač, upijač prljavštine, zdjelu za namakanje stopala (osim ako stolica za terapiju nije namještena), dlijeta i kliješta.

Jednokratni materijali

U profesionalnom salonu, predmeti za jednokratnu upotrebu moraju se nakon tretmana zbrinuti. Među njima su, između ostalog, pribor koji se koristi za sanitaciju, kao što su sanitarni kontejner, vrećice za sterilizatore i alati za sanitaciju alata kao i ravne površine.

Terapija dodatno zahtijeva korištenje štapića vate, štapića za čišćenje zanoktice, šalova, papirnatih ručnika, ručnika za čišćenje lica i tijela, trakica za epilaciju, a također i plahti za tretman tijela. Potrošači također moraju biti opremljeni kapom za kosu, sandalama kao i jednokratnom odjećom, a u toaletu moraju imati na raspolaganju kupaonske ručnike, upijajuće tvari za tuširanje kao i toaletne maramice. Potrebne su i vreće za smeće.

This is map - health blog