2006 primosten hr slo e

Rate this post

Estetske terapije i prirodna kozmetika Vagheggi Phyto Space.

  • Phyto program
  • 54 individualizirane metode za jednu žalbu. Tvoje.

Po mjeri, po mjeri, personalizirano. Ovi su pojmovi prenapuhani i također se često neispravno koriste kako bi se govorilo o vizualnim programima koji jednostavno variraju u makro-nesavršenosti s kojom se bave.

Kako bi se zadovoljile stvarne potrebe konkretnog kupca, koje elemente treba smatrati bitnim za izradu programa ili tretmana ljepote za lice i tijelo koji su apsolutno prilagođeni? Otkrijte pedeset četiri prilagođena Vagheggijeva postupka.

Lako je razmišljati o retro ideji, jer kada govorimo o prilagođenim programima ili programima po narudžbi, većinu trenutka govorimo o “mamcima”.

Estetski tretmani koji su ovlašteni, paketi koji se razlikuju samo po vrsti mana ili čak programi koji koriste neučinkovitu ili neiskušanu kozmetiku, puno toga da se osigura da se obično koristi prijedlog planova ovog tipa bavi se privlačnim nazivom, ali bez jamstva učinkovitosti i bez cilj se razvio uzvodno.

Individualizirane terapije šarma, Vagheggi Phyto Room lijek

Vagheggi logo

Zahvaljujući iskustvu od preko 45 godina, Vagheggi je zapravo proučio i također uspostavio za svaki od svojih 6 programa za lice i tijelo pedeset i četiri metode elegancije terapije koje koriste potpuno prirodne fitoekstrakte s korisnim aktivnim česticama te vrhunske i održive bio- tehnologije, pokazujući mjerljivi učinak na više od 95% zamorca. Svaki od ovih postupaka prilagođen je određenim elementima:

Neka vrsta nesavršenosti kao i različita organska starost kože.

Proračun koji je potrošač unaprijed odredio u odnosu na vizualni cilj koji želi postići.
Dostupnost vremena potrošača i učestalost sesija. Koju prilagođenu estetsku terapiju odabrati?

 Na temelju 6 bioloških dobnih skupina kože koje su odredili Vagheggi Charm stručnjaci:

Od 20 do 25, cilj je vlaženje i zaštita.

Prerano je razmišljati o starenju, ali koža koja je dobro njegovana i zaštićena od sunca najbolje je jamstvo da ćete godine pred nama pravilno dočekati.

Od 30 do 35, cilj je obnoviti.

U ovoj fazi počinju se pojavljivati ​​prvi nabori oko očiju, gubitak osvjetljenja, moguća tamna mjesta kao posljedica hormonskih agensa (melazma). To nije upit o stvarnom starenju, ali neka vrsta biološkog sata kože počinje pokrenuti. Ovo je minuta pilinga s maskama, ali i pilingom, za pospješivanje obnove stanica (glikolne, kao i bademove kiseline i razne druge mješavine kiselina s keratolitičkim i također obnavljajućim djelovanjem).

Od 40. do 45. godine, cilj je doživjeti se.

Prve promjene, koža postaje tanja i puno lomljivija, bore su istaknute, mogu se pojaviti vrećice kao i podočnjaci (također zbog tjeskobe i iscrpljenosti, što se posebno osjeća u ovom razdoblju života), debeli gornji kapak, nešto proširenja krvnih žila u objektu lica.

  • Vrijeme je za zatezanje kože zahvaljujući otopinama s hijaluronskom kiselinom, antioksidansima kao i vitaminima koji podižu hidrataciju i tonus kože. S 50 godina cilj postaje učvršćen.
  • Izraženiji nabori kao posljedica starenja mišića, koža gubi prirodnu potporu, posljedično popušta sinopsis čeljusti i profil lica, a i vrat postaje labaviji. Vrijeme je za “plumping” učinak, za poticanje prirodne proizvodnje kolagena.

Od 40. do 45. godine, cilj je doživjeti seNove korisne tvari, dobivene tehnološki iz neprocjenjivih biljaka, a također temeljene na najnovijim istraživanjima i razvojnim aktivnostima na fenomenima koji pokreću starenje, doprinose zategnutosti i toniziranju kože.

Od 55 do 60, cilj je stimulirati.

Duboki nabori, gubitak tonusa na stranama lica. Uz uplatu redensificirajućih i obnavljajućih spojeva, pojačavaju se kolagen i elastin. Vrhunski rezultati dodatno s proizvodima, pakiranjima i maskama za osiguran učinak podizanja i sjaja, uključujući materijale za učvršćivanje.

Sa 70 godina cilj postaje očuvanje.

Kozmetička rutina sastoji se od još ugodnijih, krema-maski koje se ostavljaju na cijelu večer, proizvoda dodatno odabranih prema uputama stručnjaka za ljepotu Vagheggija, duboko blagotvornih, ali i elastičnih.

Različiti rasponi troškova određeni na temelju potrošačkih ciljeva u odnosu na nedostatak. Kada se suočite s početnim PhytoTestom, moguće je odabrati program uzimajući u obzir 3 različite stope kalibrirane za određene estetske zahtjeve, manipulirajući improviziranim sinergijama potpuno prirodne kozmetike, inovacija i učinkovite kućne njege.

Stoga postaje izvedivo razumno financijsko ulaganje koje je u potpunosti u skladu s nečijim ciljem, bez rasipništva i prikrivenih cijena.

Estetska terapija odabrana na temelju tri mogućnosti pravilnosti

Život je stresan, kao što znamo da posvetiti vrijeme samo sebi zaista može biti luksuz, zbog čega su Vagheggi Phyto Room programi izrađeni po mjeri. U novoj trgovini i šarm objektu referentnih za stručne programe i vrlo učinkovitu prirodnu kozmetiku, svaki tretman se izrađuje po mjeri, a također i prema ponuđenom vremenu.

  • To je kao rezultat jednostavno množenje:
  • 6 organskih dobnih serija kože x 3 niza cijena x 3 mogućnost redovitosti terapije = 54 postupka
This is map - health blog