Chlorella ca o sursă fantastică de proteine sănătoase

Rate this post

Cu aproximativ 60%, Chlorella furnizează corpului fizic împreună cu o cantitate incredibil de mai mare din proteine de top, convenabil comestibile. Valoarea lor de piață biologică este de fapt între 75% și, de asemenea, 88%.

Aceasta este o valoare excepțională, având în vedere că această măsură descrie cantitatea de proteine luate în proteine transformate în proteine endogene și, de asemenea, sistemul organismului pentru toate metodele de construire și remodelare a propriilor țesuturi, precum și, WWW prin urmare, de asemenea, țesuturile sale. și, de asemenea, organele corpului accesibile este de fapt produsă.

Chlorella moderează procesul metabolic al carbohidraților

Carbohidrații și grăsimile în volum cu siguranță nu sunt extrem de surprinse. Specificul sunt de fapt acești nutrienți, dar în mod specific. Chlorella accelerează transportul zahărului în ficat, precum și în celulele țesutului muscular, pentru a se asigura că electricitatea dobândită semnificativ mai rapid este de fapt disponibilă. Acest fapt simplu este de fapt destul de intrigant, cu siguranță nu doar pentru sportivi.

ChlorellaChlorella

În plus, Chlorella nu a îmbunătățit „pur și simplu” un proces metabolic de carbohidrați sănătoși, dar a îmbunătățit, de asemenea, dacă este de fapt deranjat. În problemele diabetice mellitus, de exemplu, administrarea de Chlorella a confirmat de fapt.

Chlorella este de fapt bogată în fir de curățare

Peretele de țesut de la Chlorella conține mult fir, care este de fapt și caracteristica carbohidraților, dar nu poate fi asimilat. Așa că apar nedigerate în intestin și, de asemenea, furnizează spitalul indispensabil acolo, cu siguranță. Ele stimulează activitatea gastrointestinală și oferă, de asemenea, o mișcare intestinală de rutină. Atenția mai mare a toxinelor, precum și a altor toxine, se află în lichidul intestinal sunt de fapt absorbite de fibre.

  • Ei intră într-o relație indivizibilă cu aceste medicamente patogenice pentru a se asigura că ar putea fi eliminate prin intermediul Seat-ului în cele din urmă unul cu celălalt.
  • Gama fascinantă de grăsimi a Chlorellei
  • Chlorella oferă mai mult de 30 de grăsimi, care sunt o treime din FS saturată, FS nesaturată și câteva FS nesaturate.
  • Toate împreună, ajutați ca fiecare celulă din sistemul corpului să rămână de încredere, dar flexibilă și, ca rezultat, bine echilibrată. Saturatul FS Caprin – precum și acidul lauric sunt deosebit de notabile, având în vedere că sunt capabili să elimine germenii, infecțiile precum și paraziții tractului intestinal.

Acidul oleic inclus în cantități mari – din locul FS nesaturat – are un impact preventiv asupra diferitelor tipuri de cancer și, de asemenea, poate avea un efect preventiv suplimentar față de șoc și boli cardiovasculare.

Nutrienți în cantitate mare

În ciuda nutrienților, Chlorella nu lasă nimic neterminat. Aceasta include toate vitaminele solubile în apă (B1, B2, B3, B5, B6, B9, biotina, vitamina C), precum și vitaminele solubile în grăsimi (A, D, E, K), în substanța naturală. , împreună cu o mulțime de alți compuși bioactivi ai vegetației.

Mineralele minerale de calciu, potasiu, minerale de magneziu și de asemenea sodiu sunt formate, precum și micronutrienții fier, zinc, cupru, mangan, precum și seleniu. Chlorella este de fapt o nouă algă de apă care nu conține practic iod. Aceasta ar putea fi suferința de la o tiroidă supraactivă, semnificativă pentru oameni. Sugestie pentru Chlorella-Einnahme.

Ambalat sub formă comprimată sub formă de nasturi sau chiar în capsule, este sub formă de pulbere alga Chlorella. O persoană destul de sănătoasă și echilibrată ar trebui să aibă cca. 3-4 g Chlorella. Un aport regulat de aproximativ 5-10 g (sau chiar mai mult) este de fapt foarte recomandat dacă este nevoie și mai mult.

  • La persoanele delicate, se recomandă să începeți să creșteți aportul treptat până la cantitatea preferată de la momentul respectiv împreună cu o cantitate de cca. 2-3 g. Distribuiți întreaga cantitate din profit de două sau trei ori.
  • Deci, de exemplu, dimineața pentru masa de dimineață, precum și seara pentru cină, aveți câte cincizeci la sută sau chiar circulați fiecare o treime din cantitatea din cele 3 mese principale.

Necesar: Efectuați cu siguranță nu neglijați să consumați cel puțin 2 litri din apă plată, astfel încât organismul nutrienții importanți, precum și compușii critici să fie de fapt accesibili prompt, precum și substanțele otrăvitoare neutralizate sau chiar dispărute, în plus, la fel cum vă părăsesc rapid corpul fizic. corpul pe tot parcursul zilei poate.

Chlorella este specială

Valoarea excepțională a sănătății Chlorella se datorează, de fapt, că sunt uneori unice și un număr mare de elemente sinergice. Acest lucru implică faptul că se potrivesc unul cu celălalt atât de minunat, încât să își potențeze efectele dintr-o dată.

Prin urmare, impactul fiecărei părți individuale asupra diferitelor părți este de fapt mai mare decât totalul elementelor private împreună.

Chlorella furnizează împreună cu toți nutrienții și, de asemenea, medicamentele necesare, oferă o protecție antioxidantă puternică fiecărei celule, precum și, în același timp, reducând la minimum cantitatea periculoasă din corpul tău. Prin urmare, îndeplinește toate condițiile prealabile pentru renovarea de la o mare wellness.

Există de fapt thPentru ca explicații complet sustenabile, de asemenea, nu mai renunțați la doza de zi cu zi de la vigoarea ecologică prin remarcabilele alge Chlorella ar trebui să fie: Citiți articolul nostru scurt: Cum pot să întgfiten fără situație de recuperare?

Leave a Comment

This is map - health blog