Pe langa apa cu lamaie, bea sucuri

0
Rate this post

Bea multă apă! Datorită acestui fapt, vei avea grijă de hidratarea corectă a corpului, precum și de a sprijini procesul de curățare al organismului într-un mod natural. Pe langa apa cu lamaie, bea sucuri de fructe si legume proaspat stoarse, smoothie-uri sau infuzii de plante pline de vitamine. De asemenea, încercați să limitați cantitatea de cafea și ceai pe care o consumați.
Supliment cu vitamina D!

În latitudinea noastră, ar trebui să fie luat în mod regulat – www – astfel încât să nu uităm de el atunci când primăvara se apropie.

Prezintă acțiuni care susțin puternic sistemul nostru imunitar. De asemenea, ajută la menținerea oaselor și dinților sănătoși, precum și contribuie la menținerea nivelului corect de calciu în sânge. Vitamina D ajută, de asemenea, la absorbția corectă a calciului și fosforului. De dragul sănătății tale, apelează la suplimentul alimentar Medi Pharm cu vitamina D 2000 UI.

De asemenea, merită să luați ulei de rechin cu aromă de mere cu o formulă inovatoare de emulsie. Ingredientele conținute în preparat, precum vitamina D, zincul și seleniul, ajută la buna funcționare a sistemului imunitar. Suplimentul susține eficient și activarea apărării naturale a organismului.

Pe langa apa cu lamaie, bea sucuri

Porniți traficul! Activitatea regulată, moderată, nu numai că vă permite să vă mențineți forma și starea de spirit bună, ci și oxigenează organismul. Mizați pe plimbare, înotul în piscină, yoga sau exerciții fizice acasă sau în sală. Alegeți activitatea în funcție de preferințe și condiție pentru a nu exagera. Este, de asemenea, modalitatea perfectă de a vă îngriji silueta.

Nu uitați să vă odihniți! Cea mai bună formă de regenerare este somnul, dar merită să-ți găsești timp și pentru tine, pentru plăcerile tale și pentru relaxare în fiecare zi. Găsiți cea mai bună modalitate de a vă îmbunătăți starea de spirit și de a practica în fiecare zi.

Mizați pe întărire și sprijin suplimentar! În acest caz, suplimentarea suplimentară poate fi utilă. Merită să ajungeți la suplimentul alimentar Cistus, care este o sursă bogată de antioxidanți naturali sub formă de polifenoli. Extractul de cistus susține protecția ADN-ului, proteinelor și lipidelor împotriva daunelor oxidative și susține buna funcționare a sistemului imunitar. De dragul pielii sănătoase, care este adesea obosită și plictisitoare după iarnă, merită să ajungeți la Beta-Carotene Sun Forte, care este bogat în beta-caroten, vitamina C și vitamina E.

Vitamina C conținută în prepararea dietei ajută la producția adecvată de colagen pentru a asigura buna funcționare a pielii, vaselor de sânge, oaselor și cartilajului. Vitamina C ajută, de asemenea, la regenerarea formei reduse de vitamina E și crește absorbția fierului. Vitaminele C și E ajută la protejarea celulelor de stresul oxidativ cauzat de radicalii liberi.

De ce se îmbolnăvește echipa noastră primăvara?

Majoritatea oamenilor asociază vremea rece și, de asemenea, gripa doar împreună cu perioada de toamnă și iarnă. Pe de altă parte, se pare că bolile sunt la fel de populare în primăvară.

De ce se îmbolnăvește echipa noastră primăvara

Acest lucru se datorează în principal modificărilor vremii, variațiilor mari de temperatură în timpul zilei și creșterii umidității, care contribuie la reproducerea pretențioasă a microorganismelor. Mai mult decât atât, imunitatea este de fapt deteriorată de un regim alimentar de iarnă rău în vitamine, precum și iritanți din vegetațiile de polen. Ca rezultat, la începutul sezonului de primăvară, ar trebui să urmați un tratament unic al sistemului dumneavoastră imunitar. Puteți citi despre ce metode să utilizați pe site. Mai jos sunt cele mai importante sfaturi absolut.

Regimul alimentar și imunitatea în sezonul de primăvară.

Sezonul de primăvară este de fapt momentul în care par mai multe legume și fructe. Din acest motiv, costă să-ți examinezi meniul și să-l modifici pentru ca planul de dietă să ajungă să fie și mai diferit.

Din acest motiv, puteți fi sigur că sistemul corpului va primi o doză zilnică de vitamine și, de asemenea, nutrienți necesari pentru funcționarea adecvată a organelor și, de asemenea, a sistemului imunitar. În mod special semnificative la începutul primăverii sunt de fapt:

  • vitamina A – sursele proprii sunt: spanacul, dovleacul, varza, morcovul, ficatul,
  • vitamina C – descoperită în ardei, pătrunjel, roșii, broccoli, kiwi și, de asemenea, coacăze negre,
  • Zincul – este de fapt cel mai abundent în legume, tărâțe de grâu sau cereale, roșii, precum și muguri de capital,
  • Magneziul – sursele proprii sunt: hrișca, spanacul verde, semințele de fructe, soia și, de asemenea, fasolea albă,
  • Fier – cea mai bogată sursă este de fapt produsul din carne roșiatic, năut, hrișcă, sfeclă roșie, ciocolată tare.

Conform politicilor, o dietă bine echilibrată include 3-5 mese pe zi, ale căror informații calorice sunt de fapt obișnuite cu nevoi specifice – vârstă, sex și, de asemenea, exerciții fizice. Cea mai importantă masă este masa de dimineață – trebuie să asigure 25% din energie electrică. Este foarte bine să prepari un sortiment de alimente. Placa de acasă ar trebui să aibă produse din plante, animale de companie și, de asemenea, cereale, pe lângă legume și fructe.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here