Testoy – gdje se mogu kupiti ove kapsule? Hrvatska – kolika im je cijena tamo? Iskustva sa foruma – je li ljekarna dobro mjesto za kupnju suplementa?

5
4.9/5 - (124 votes)

TestoyTestoy su kapsule koje mogu potpomagati muško tijelo – time što mogu pomoći stabilizirati razinu testosterona, boriti se protiv erektilne disfunkcije i poboljšati libido. Muškarci uopće ne žele razgovarati o takvim problemima i često mjesecima to nikome ne priznaju – a to je velika greška, jer simptomi s vremenom postaju sve teži.

U ovom tekstu prikupili smo najvažnije informacije o preporučenim Testoy kapsulama. Provjerite gdje možete kupiti takav suplement i je li Hrvatska zemlja proizvođača. Također saznajte kolika je cijena Testoy kapsula i jesu li iskustva sa foruma pozitivna. Tu ćete saznati i da li ljekarna nudi ovaj preparat.

Pomaže povećati erekciju!Pomaže povećati erekciju!

POSEBNA PONUDA!

PROVJERITE!

www.testoy.hr

Testoy kapsule – recenzije i iskustva sa foruma. Donosi li rezultate upotreba ovog suplementa?

Kakve recenzije i iskustva dobijaju Testoy kapsule na forumu? Djeluju li Testoy kapsule na većinu muškaraca? Oni koji su ga koristili potvrđuju da je upotreba ovog dodatka zapravo korisna – ali morate zapamtiti da uvijek kupujete originalne kapsule na www.testoy.hr. Ako vas zanimaju recenzije i iskustva s foruma posvjećenog Testoy kapsulama, možete ih pogledati u nastavku.

TestoY - Promocija -50% - kupite sada!

Hrvoje, 68

Testoy review 1Jako sam zadovoljan Testoy kapsulama – bez njih sigurno ne bih povratio erekciju, a ipak mi je bilo važno da ih imam. Po mom mišljenju, ne postoji dob u kojoj muškarac svojevoljno odustaje od seksa – ne možete odustati. Preporučam Testoy kapsule i želim vam sve najbolje.

Marek, 42 ​​

Testoy review 2Malo su me iznenadili problemi s erekcijom, ali ja se zapravo ne brinem oko takvih stvari i samo glumim – tako uglavnom uvjek radim u takvim slučajevima, pa tako i ovdje. Kupio sam Testoy kapsule jer su imale najbolje kritike i nisam ni trenutka požalio zbog ove odluke. Preporučam ih i srdačno Vas pozdravljam.

TestoY - Promocija -50% - kupite sada!

Radoslav, 50

Testoy review 3Preporučam preventivnu upotrebu Testoy kapsula, jer je to jednostavno dobar proizvod – prirodan, siguran, brzo jamči rezultate. Možda cijena nije idealna, ali uvijek možete pričekati i iskoristiti promocije. Preporučam i pozdravljam.

Prednosti:

 • pomaže povećati razinu testosterona u krvi
 • pozitivno djeluje na libido
 • pomaže u postizanju trajne i jake erekcije

Nedostaci:

 • ovo nije jeftin dodatak

Gdje se mogu kupiti Testoy kapsule? Je li moguća kupnja u ljekarni, preko DM trgovine, na Amazonu ili na web stranici proizvođača?

Testoy kapsule se ne mogu naći u ljekarni, preko DM trgovine ili na web stranici Amazon. Gdje kupiti takav dodatak? Potražite ga na web stranici proizvođača – njena adresa je www.testoy.hr.

TestoY - Promocija -50% - kupite sada!

Gdje mogu kupiti Testoy u Hrvatskoj? U ljekarni, u DM, na Amazonu ili na web stranici proizvođača?

Kupite Testoy kapsule na www.testoy.hr, gdje su zapravo dostupne originalne kapsule s prirodnim sastojcima. Trenutno ih se ne može pronaći nigdje drugdje.

Hrvatska – kolika je cijena Testoy kapsula? Gdje možemo pronaći promocije i kontakt telefon konzultanta?

Hoće li nam Hrvatska reći kolika je cijena Testoy kapsula? Možemo li negdje pronaći promocije za kupnju Testoy kapsula kao i kontakt telefon? Hrvatska nije zemlja proizvođača, ali proizvođač svoju robu prodaje na www.testoy.hr – tamo možemo saznati kolika je cijena ovih kapsula. Tu također u svakom trenutku možete provjeriti postoje li promocije kao i kontakt telefon konzultanta.

TestoY - Promocija -50% - kupite sada!

Sastojci Testoy kapsula – kakve učinke/djelovanje one pružaju? Objašnjava li nam proizvođač kako koristiti ovaj dodatak? Kakva su mišljenja kupaca?

Sastojci Testoy kapsula - kakve učinkedjelovanje one pružaju Objašnjava li nam proizvođač kako koristiti ovaj dodatak Kakva su mišljenja kupacaKakve učinke/djelovanje pružaju sastojci Testoy kapsula? Objašnjava li nam proizvođač kako koristiti Testoy kapsule na pravilan način? Kakva mišljenja imaju kupci o Testoy kapsulama? Mišljenja o ovom dodatku mogu se naći na bilo kojem forumu i uvijek su pozitivna.

Proizvođač objašnjava kako koristiti Testoy kapsule u letku priloženom na pakiranju, a tamo ćete pronaći i sastojke dodatka. Za dobre učinke/djelovanje Testoy kapsula odgovorne su sljedeće tvari:

 • List Damiane
 • Ginseng
 • Cink

TestoY - Promocija -50% - kupite sada!

Kako djeluje list Damiane?

U tradicionalnoj medicini Srednje i Južne Amerike čaj kuhan od lišća Damiane često se koristio kao afrodizijak i stimulans psihosomatskih aktivnosti ljudskog tijela. Štoviše, čaj od lišća Damiane nekada se koristio za bolesti probavnog i dišnog sustava te za bolesti reproduktivnih organa. List Damiane je zelena biljka za koju se vjeruje da ima svojstva koja pospješuju seksualnu aktivnost, stimulans, diuretik, laksativ, pomoć pri probavi, anti-čir, antidepresiv, antioksidans, kao i svojstva ublažavanja kašlja i tonika za bubrege. Specifične indikacije za korištenje lišća Damiane uključuju: anksiozna neuroza povezana s impotencijom, depresijom, neurotičnom dispepsijom, atoničnom konstipacijom i seksualnim poremećajima.

Ginseng i njegova svojstva

Ginseng je najpoznatiji po svojim neuroprotektivnim svojstvima – jača pamćenje i sposobnost koncentracije. Koristi se profilaktički kako bi se smanjio rizik od neurodegenerativnih bolesti, npr. Alzheimerove bolesti – a i tijekom njenog trajanja za usporavanje njenog razvoja. Ginseng se također ponekad koristi u borbi protiv impotencije jer pomaže u rješavanju erektilne disfunkcije. Ginseng sveobuhvatno podržava zdravlje kardiovaskularnog sustava. Regulira razinu kolesterola snižavanjem LDL frakcije i povećanjem HDL frakcije. Pomaže osobama s niskim krvnim tlakom povećavajući krvni tlak i sprječavajući hipoksiju. Također ima svojstva antikoagulansa i antidepresiva.

Je li cink učinkovit?

Cink je važan element ili aktivator mnogih enzima – između ostalog utječe na: na sintezu DNA, RNA i hormona, a sudjeluje i u metabolizmu bjelančevina, masti i ugljikohidrata. Povoljno djeluje na rad mnogih sustava, uključujući imunološki, krvožilni, živčani i koštani sustav. Cink doprinosi regulaciji krvnog tlaka i prevenciji proširenih vena, mineralizaciji kostiju te pravilnom radu unutarnjih organa kao što su: gušterača – zahvaljujući tome pomaže u održavanju odgovarajuće razine inzulina. Cink povoljno djeluje i na plodnost. Dokazano je njegovo blagotvorno djelovanje na proizvodnju sperme i pokretljivost spermija. Također vrijedi spomenuti da je cink važan antioksidans koji štiti tijelo od štetnog djelovanja slobodnih radikala.

Pomaže povećati erekciju!Pomaže povećati erekciju!

POSEBNA PONUDA!

PROVJERITE!

www.testoy.hr

Često postavljana pitanja i odgovori – FAQ

Testoy kapsule se mogu kupiti samo na www.testoy.hr – ove kapsule nisu i nikada se nisu prodavale izvan ove web stranice. Na taj način proizvođač održava kontrolu nad sastavom svoje robe i osigurava da je ona uvijek sigurna.

Letak će uvijek biti uključen u pakiranje Testoy kapsule i iz njega možete saznati, između ostalog: kako koristiti ove kapsule i što sadrže. Ovdje također proizvođač korak po korak objašnjava djelovanje svog dodatka.

Promocije za kupnju Testoy kapsula mogu se pronaći na www.testoy.hr – samo tamo se nudi originalni dodatak. Redovna cijena ovog proizvoda je visoka jer sadrži samo prirodne sastojke – a koštaju više.

Testoy kapsule uključuju, između ostalog: List damiane, vitamin D, ginseng i cink. Ovdje nema nikakvih kemikalija koje bi mogle izazvati nuspojave. Samo trebate zapamtiti da nam originalni dodatak s ovim sastavom nudi samo web stranica proizvođača i nitko drugi.

5 COMMENTS

 1. Postoje li nuspojave od korištenja Testoy kapsula? Pa, po mom mišljenju, nakon korištenja se ne događa apsolutno ništa loše – za mene je ovaj dodatak djelovao praktički prvog dana. Kada sam potpuno izgubio sposobnost postizanja dugotrajne erekcije i libido mi je pao, iskreno mogu reći da sam bio pomalo prestravljen ???? Nisam imao ni 40 godina i nisam mogao shvatiti zašto mi se to događa. Nakon nekog vremena, naravno, shvatio sam da povremeno pušenje i pijenje nije od velike pomoći i općenito sam se mogao bolje brinuti za svoje tijelo. Zatim sam počeo tražiti dobar dodatak prehrani i brzo sam se odlučio za Testoy kapsule ???? Kako funkcionira? Nemam pojma, ali ovdje su sastojci i sastav u redu pa su valjda oni zaslužni za učinkovitost ovih kapsula ???? Pročitajte kakvi su komentari i kakva su iskustva s hrvatskog foruma – svaki muškarac tamo preporuča narudžbu Testoy kapsula. Kod mene se takav test završio pozitivno i Testoy kapsula sada čak i ne koristim kao preventivu – ne trebaju mi. Malo sam promijenio način života, bolje se brinem o sebi i sada sve je u redu ???? Ako ikad više budem imao takvih problema, sigurno ću posegnuti za Testoy kapsulama. Pozdrav svima i preporučam.

 2. Nema smisla provjeravati kolika je cijena u hrvatskim ljekarnama ili na Ebayu – tamo ćete pronaći samo zamjenu za Testoy kapsule i ništa više. ???? Samo web stranica proizvođača ima originalne kapsule i to su činjenice – jednostavno. Također ne znam kako to može razljutiti ljude – na kraju krajeva, to samo dokazuje da proizvođač želi zaštititi svoj dodatak prehrani i svoje kupce. On ima punu kontrolu nad svojom robom i njenim sastavom. To mi daje samopouzdanje i zahvaljujući tome nisam se bojao kupiti Testoy kapsule ???? Ovo je vrlo dobar i brzodjelujući proizvod – gotovo odmah sam povratio jaku erekciju i poboljšao mi se libido. Hvala i srdačan pozdrav.

  • To je cijela istina, ne vjerujem proizvodima koji se prodaju izvan web stranica proizvođača – poznato je da su krivotvorine i da učinci mogu biti potpuno nepredvidivi. Kupio sam i originalne Testoy kapsule i za sada sam s njima zadovoljan ???? Djeluju vrlo brzo, vrlo učinkovito i nema nikakvih nuspojava ???? Također preporučam iskoristiti promocije, jer ih proizvođač često uvodi i onda je ovaj proizvo automatski puno, puno jeftiniji ???? Pozdrav.

 3. Kupite Testoy kapsule ako se želite zaštititi od problema s erekcijom – jer ovako nešto će vam se 100% dogoditi nakon 40. godine. Po meni nema smisla čekati, jer čemu sjediti i brinuti se? Kupite Testoy kapsule i koristite ih samo preventivno – tako ćete brzo stabilizirati razinu testosterona i ništa loše se neće dogoditi. Pozdrav.

  • U potpunosti se slažem s ovim i žao mi je što to nisam sam učinio već prije nekoliko godina – pogotovo jer su Testoy kapsule prirodne što ih čini sigurnim dodatkom prehrani. Zašto se zauvijek pitati kada ćemo doživjeti ćelavost, gubitak libida i sve ostalo? Kupite Testoy kapsule na promociji i sve će biti u redu. Jako sam zadovoljan s njima. Srdačan pozdrav i puno zdravlja.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here