BiochMed

0
5/5 - (1 vote)

Poštovani posjetitelji,

Biochemia Medica, službeni časopis Hrvatskog društva medicinskih biokemičara www.kbsm.hr, donosi novosti iz područja medicinske biokemije i laboratorijske medicine, te obuhvaća slijedeće kategorije: opća medicinska biokemija, hematologija i koagulacija, molekularna dijagnostika, imunologija, analitička toksikologija, neurobiokemija, endokrinologija, analitičke metode, organizacija laboratorija, informatizacija i automatizacija, kontrola kvalitete i laboratorijska medicina temeljena na dokazima, te razvoj i evaluacija novih laboratorijskih metoda i tehnologija. Časopis je dvojezičan i sadrži članke na hrvatskom i engleskom jeziku.

Za sve komentare i pitanja u svezi članaka i časopisa u cjelosti, potencijalni autori i čitatelji slobodno mogu kontaktirati Uredništvo.

Biochemia Medica, službeni časopis Hrvatskog društva medicinskih biokemičara, donosi novosti iz područja medicinske biokemije i laboratorijske medicine, te obuhvaća slijedeće kategorije: opća medicinska biokemija, hematologija i koagulacija, molekularna dijagnostika, imunologija, analitička toksikologija, neurobiokemija, endokrinologija, analitičke metode, organizacija laboratorija, informatizacija i automatizacija, kontrola kvalitete i laboratorijska medicina temeljena na dokazima, te razvoj i evaluacija novih laboratorijskih metoda i tehnologija. Časopis je dvojezičan i sadrži članke na hrvatskom i engleskom jeziku. Za sve komentare i pitanja u svezi članaka i časopisa u cjelosti, potencijalni autori i čitatelji slobodno mogu kontaktirati Uredništvo.