Hidratacija kao i prehrana

0
Rate this post
  1. U proljeće moramo rješavati suhoću i dehidraciju uzrokovanu prohladnom zimom.
  2. Osnovni zahtjev kože lica je posljedično hidratacija, popraćena izvrsnom dozom hranjenja.
  3. Bitna kozmetika proljetnog šarm režima je, dakle, hidratantna krema, koju treba koristiti uvijek, ujutro i navečer, na potpuno opranoj koži.

Isto tako, minimalno već tjedan dana odvojite pola sata da napravite prekrasnu hranjivu masku.Međutim, to se ne odnosi samo na kožu lica – imajte na umu da uvijek koristite hidratantnu kremu za tijelo nakon tuširanja.

Učvršćuje noge, a također i ruke

S dolaskom ljetne sezone odjevni predmeti su posvijetljeni i postoji tendencija da se ističu čak i oni dijelovi tijela koji su tijekom zimskih mjeseci mogli skupiti previše nedostataka. Zbog toga je u proljeće neophodna anticelulitna ili učvršćujuća terapija za stražnjice, bokove i bedra.

Nemojte zanemariti svoje ruke: i njima je potreban fokus, posebno tonizirajući i također učvršćujući predmeti, kako bi se popravio bilo kakav gubitak elastičnosti uzrokovan zimskom dehidracijom.

Ruke, a također i stopala

Tijekom zime stopala se redovito tjeraju u čarape, cipele i čizme, a ruke su, s druge strane, svakodnevno izložene hladnoći tijekom cijelog dana.
S dolaskom proljeća, oboje će imati apsolutnu potrebu za povratom hidratacije i snage.

Zenska stopala

Pripremite svoja stopala da izgledaju najbolje tijekom cijelog ljeta tako što ćete prakticirati obnavljanje kupki za stopala sirovom soli ili bikarbonatom, nakon čega možete iskoristiti da napravite lijep piling najsuših i najdebljih područja s plovcem ili pilingom navlake za ručnu odjeću. Na kraju nanesite dobru hranjivu kremu, eventualno napravite lijepu opuštajuću terapiju masaže.

Ruke, s druge strane, provjerene suhom kožom, ali i cijepanjem, zahtijevat će velike količine maski: nanesite iznimno blagotvoran sloj izvrsne hranjive robusne kreme za ruke navečer prije spavanja i koristite pamučne rukavice. Na taj ćete način osigurati kontinuirani njegujući i obnavljajući rezultat tijekom cijele večeri.

Pomoć iznutra

Proljeće je najbolje vrijeme za razvedrivanje i pročišćavanje. Pročišćavanjem našeg tijela, kao i uklanjanjem tih centimetara zadržavanja, a također i oteklina, zasigurno ćemo pomoći koži da bude puno zdravija, zapanjujuća, luminiscentna, zategnutija, elastična i mekasta.

To je postupak koji je jednostavan koliko i djeluje: uz sokove, sokove i ekstrakte voća i povrća, bogate mineralima i vitaminima, pravite eliksire zdravlja, ali i ljepote, pijte puno vode i prirodnih čajeva.

  • U ljetnoj sezoni nešto se modificira za kožu kao i morate pronaći najbolje kozmetičke terapije!
  • Prilagodba izgleda, više brončana i prirodnija, puno manje teška kozmetika koju daje potreba za lakoćom posebno na licu.
  • Poželjni su lagani izgledi, osvjetljavaju noći s proizvodima za ponijeti torbicu i koristiti po potrebi.

Pomoć iznutraKOJI SU NAJBOLJI KOZMETIČKI TRETMANI ZA LJETO I TAKOĐER NAJBOLJA RUTINA NJEGE KOŽE?

Među najboljim kozmetičkim tretmanima za ljetnu sezonu, za razliku od strukture, možete koristiti BB losion sa aspektom zaštite od sunčeve svjetlosti integriranim s LICE i TIJELO izmaglicu kako biste ih iskoristili tijekom dana. Pomozite osvježiti svoje koncepte!

  • NAJBOLJI KOZMETIČKI TRETMANI ZA LJETNE CC KREME također su izvrsni ako trebate popraviti mrlje kao što su prištići i mala područja.
  • ESSENCE FACE i LOSIONI u GEL-u najučinkovitiji su saveznici za kožu ljeti i za idealan režim privlačenja. VLAŽAJUĆE i HRANJEVANJE KREMA možete odgoditi na večer. Bolje je da se sami razmazite izrazito vodenastim kremama i predmetima tijekom dana.
  • U vašoj torbici nikada ne smije nedostajati BAZAMA ZA USNE koji će hidratizirati vaše usne i zaštititi ih od sunčevih zraka. Usne su u ljetnoj sezoni izrazito pod utjecajem topline.

SOLARNA obrana je neophodna ako idete na more ili se također dugo zadržavate na suncu.

Za noć, DA hidratantnim, opuštajućim i pomlađujućim maskama za lice. Večer je najbolje vrijeme za razmazivanje kože, ali i omekšavanje i hidrataciju. Uvijek se sjetite pilinga barem nakon tjedan dana. Idealni su proizvodi za piling koji sadrže bademovu kiselinu ili PHA (polihidroksi kiseline) koji su krhkiji tijekom ljeta od čvrstih kiselina poput glikolne kiseline.