Ginekologija

0
Rate this post

Restorativni

Upotrijebite jedan od prikazanih tonika prema vašim zahtjevima, a također prijeđite na sljedeći korak.

Losion

Nanesite svoj serum ili koncentrat na lice i vrat te nježno umasirajte kožu kako bi se dobro upijala. Unatoč trenutku u kojem se tretman provodi (rano ujutro ili navečer), za potpuno izraslu, osušenu kožu ili traženje efekta treninga, serumi 9, 11, 12, 13, 14 će sigurno biti dobri; Serum broj 10 je poželjniji za bezočnu kožu, a proizvod broj 15 će sigurno obaviti posao za masnu kožu koja želi ograničiti cirkulaciju loja.

Maska

U ovoj situaciji, ako se terapija radi noć u prošlosti, maske 19, 21, 23 su odlične.

Ako to učinimo na isti dan događaja, bilo bi puno bolje dati prednost tekstilnim maskama: ove maske razvijaju okluzivni rezultat i također preferiraju puno bolju infiltraciju praktičnih materijala i iste maske i nanesenog seruma. u prošlosti i također se ne bi trebalo prati. Maske 20 ili 23 su odlične. Nanesite platnenu masku 20-30 minuta, uključite pjesme koje želite i olabavite ih.

Krema za hidrataciju

Ako se terapija provodi tijekom dana, nakon skidanja maske netko će odlučiti stati upravo ovdje kako bi zaštitio zapanjujući hidratantni, a također i tenzorski učinak koji je zapravo proizveden, prijeći ravno na šminku. Druga osoba će osjetiti potrebu za korištenjem hidratantne kreme/dan koja se mora koristiti u malim količinama i dobro se upija prije nego što krene na šminkanje.

  • Razjasnimo različite vrste terapija kože. Medicinski ili estetski, na kojoj ste strani?
  • srpnja 2021
  • Vrijeme čitanja: 3 min

Što se podrazumijeva pod kliničkom njegom skijanja?

Izraz medicinska njega kože odnosi se na režim koji ima za cilj rješavanje problema s kožom, kao i patologija kao što su akne ili rozacea. Niz tretmana koje predlaže kožni liječnik ili specijalist medicinski stručnjak nakon pažljive analize pojedinca kako bi se prepoznale sve različite patologije koje utječu na kožu. Nakon nepristranog pregleda osobe, stručnjak za kožu stoga utvrđuje strategiju liječenja za rješavanje ili minimalno poboljšanje problema.

Sigurnost i sigurnost, kao i pouzdanost

Kada je u pitanju ljepota i zdravlje, DIY obično nije siguran izbor. Nije iznenađujuće da zbog prevladavajuće difuzije kozmetičkih proizvoda za njegu skijanja dolazi do porasta problema s kožom kao posljedica nepravilne ili ekstremne uporabe estetskih predmeta. Osjećaj koji se može otkriti u bilo kojoj dobi, uz proširenje bolesti kao što su akne u stažu uzrokovane začepljenjem pora kože nakon ekstremne uporabe kozmetičkih proizvoda.

  • Sigurnost i sigurnost, kao i pouzdanostAko dodatno vjerujete da je klinička njega kože najučinkovitija opcija za vašu kožu, koja se odnosi na SOTHERGA i otkrijte terapije u minuti za svaki problem ili nesavršenost kože.
  • U svakoj promjeni razdoblja naša koža se suočava s trenucima određenih napetosti, pa nije neuobičajeno da se morate suočiti s dehidracijom, mrljama, kontaminacijama i bez sjaja.

Nakon jake zimske hladnoće, u kakvim će se problemima naći naša koža? Koje će biti vaše nove potrebe? Dakle, koje tretmane elegancije učiniti u proljeće?

Piling

Početni zahtjev kože u proljeće je revitalizacija. Neophodan tretman ovog trajanja je piling, kako za lice tako i za tijelo: eliminacijom mrtvih stanica koži se vraća sjaj i pospješuju se njeni regenerativni procesi, jamstvo snage, obnove, ali i šarma.

Proljetni tretmani lica

Tretman pilinga, uz regeneraciju kože, potiče potkožnu mikrocirkulaciju preferirajući oksigenaciju tkiva i odvod ustajale tekućine.Za lice su vam potrebni krhki, ali i izuzetno sjajni pilingi, a područja na kojima ćete najviše natjerati su ona T područja, tj. čelo, nos i brada, gdje se nečistoće i nedostatke lakše vide. gore, dok se za tijelo možete odlučiti i za izgled manje fin, jer je koža deblja.