Ideal Slim – gdje se mogu kupiti ove kapi i prodaju li se u Hrvatskoj? Ljekarna – kolika je cijena? Najzanimljivija iskustva sa foruma

10
4.9/5 - (115 votes)

Ideal Slim

Ideal Slim su kapi koje mogu pomoći u borbi protiv kilograma koji nam smetaju. Ovdje vrijedi zapamtiti da je prekomjerna tjelesna težina veoma štetna za ljudsko zdravlje i da se protiv nje treba na svaki način boriti – a za tako nešto nam je potrebna pomoć. Zato smo u ovom tekstu za vas prikupili najvažnije informacije o prirodnim Ideal Slim kapima.

Ovdje provjerite gdje možete kupiti takav proizvod i je li Hrvatska zemlja proizvođač. Saznajte ima li ovih kapi u ljekarni i kolika im je cijena. Ovdje ćete također pronaći vrlo zanimljiva iskustva kupaca s foruma.

Pomaže smanjiti apetit!Pomaže smanjiti apetit!

PROMOCIJA!

PROVJERITE!

www.ideal-slim.hr

Ideal Slim - Promocija -50% - kupite sada!

Ideal Slim kapi – recenzije i iskustva sa forumu. Je li upotreba ovog suplementa sigurna?

Kakve recenzije i iskustva na forumu dobivaju Ideal Slim kapi? Je li upotreba Ideal Slim kapi sigurna? Proizvođač nam obećava da korištenje Ideal Slim kapi neće izazvati nikakve nuspojave – zato što ove kapi imaju samo prirodne sastojke. A gdje se mogu kupiti Ideal Slim kapi? Naći ćete ih na www.ideal-slim.hr. U nastavku možete pročitati recenzije i iskustva s foruma posvjećenog Ideal Slim kapima.

Klara, 45

Ideal Slim review 1Ideal Slim kapi su suplement zahvaljujući kojima sam već izgubila 15 kg, a nadam se da ću izgubiti još više. Preporučam ga koristiti kao dodatak dobroj prehrani i tjelovježbi – kilogrami se brže gube i čovjek zbog samo dobiva sve više motivacije. Preporučam.

Izabela, 34

Ideal Slim review 2Ako želite kupiti Ideal Slim kapi, toplo vam ih preporučujem – one se bore protiv stalnog osjećaja gladi i tek tada je mršavljenje konačno moguće. Barem je meni tako izgledalo – prije toga sam bila jako umorna od prejedanja. Gubim polako kilograme – ali je to ovaj put sigurno trajno. Preporučam.

Ideal Slim - Promocija -50% - kupite sada!

Bartol, 47

Ideal Slim review 3Ideal Slim kapi djeluju prilično dobro – te moram priznati da mi se ove kapi jako sviđaju. Da nije bilo njih, meni bi bilo loše, jer moje tijelo nije moglo podnijeti višak kilograma. Jako sam im zahvalan i zato preporučujem vam Ideal Slim kapi.

Prednosti:

 • jačaju cjelokupni imunitet organizma
 • pomažu u smanjenju apetita
 • doprinose uklanjanju masnih stanica iz tijela

Nedostaci:

 • kapi se prodaju isključivo preko interneta

Gdje se mogu kupiti Ideal Slim kapi? Kupnja u ljekarni, preko DM-a ili Amazon trgovine – ili je možda bolje pogledati na stranici proizvođača?

U ljekarni, preko DM trgovine i Amazona – Ideal Slim kapi nećemo pronaći. Onda, gdje kupiti ovaj proizvod? Trenutno ga možete pronaći samo na web stranici proizvođača – njena adresa je www.ideal-slim.hr.

Ideal Slim - Promocija -50% - kupite sada!

Gdje mogu kupiti Ideal Slim u Hrvatskoj? U ljekarni, u dm, na Amazonu ili na web stranici proizvođača?

Ideal Slim su kapi koje možete kupiti samo na www.ideal-slim.hr – nećete ih naći ni u jednoj stacionarnoj trgovini.

Promocije za kupnju Ideal Slim kapi – je li njihova cijena visoka? Je li Hrvatska zemlja proizvođač? Gdje možemo pronaći kontakt telefon konzultanta?

Hrvatska nije proizvođač Ideal Slim kapi – ali zato Hrvatska preporučuje ove kapi. Njeni stanovnici vrlo dobro znaju kolika je cijena Ideal Slim kapi i gdje možemo pronaći promocije i kontakt telefon.

Učincidjelovanje Ideal Slim kapi - kakva su mišljenja kupaca Da li proizvođač predlaže kako koristiti ove kapi Sastojci proizvoda

Isti principi zapravo važe i za ljude u mnogim drugim zemljama. Proizvođač nudi promocije prilikom kupnje Ideal Slim kapi i kontakt telefon samo na www.ideal-slim.hr. Cijena je također svugdje ista – primjerena postignutim učincima.

Učinci/djelovanje Ideal Slim kapi – kakva su mišljenja kupaca? Da li proizvođač predlaže kako koristiti ove kapi? Sastojci proizvoda

Predlaže li proizvođač kako koristiti Ideal Slim kapi i znamo li kakvi su učinci / djelovanje ovog dodatka? Mišljenja o Ideal Slim kapima su pozitivna, tako da na temelju toga već možemo reći da su i učinci / djelovanje također vrlo dobri.

Ideal Slim - Promocija -50% - kupite sada!

Prema proizvođaču, za to su zaslužni sastojci Ideal Slim kapi  – oni su dobro odabrani i zato proizvod djeluje. Na www.ideal-slim.hr proizvođač nam objašnjava kako koristiti Ideal Slim kapi i vrijedi se s njim upoznati. Tamo ćemo pronaći i mišljenja stručnjaka te sastojke Ideal Slim kapi – unutar ovih kapi se, između ostalog, nalaze:

 • zelena kava
 • ekstrakt kaktusa
 • l-karnitin

Kako djeluje zelena kava?

Zdravstvene dobrobiti zelene kave poznate su već dugo vremena. Nepržena zrna kave sadrže visok udio antioksidansa. Riječ je prvenstveno o polifenolnim spojevima, posebice klorogenskoj kiselini. Ovaj spoj ima snažnu sposobnost neutralizacije slobodnih radikala, a također utječe na metabolizam masti i ugljikohidrata. Osim toga, istraživanja su pokazala da klorogenska kiselina djeluje protuupalno i ima zaštitnu funkciju sprječavajući razvoj neurodegenerativnih bolesti. Učinak zelene kave može biti blagotvoran kada je u pitanju prevencija kroničnih bolesti. Omogućuje poboljšanje rezultata šećera u krvi i krvnog tlaka natašte.

Zašto koristimo ekstrakt kaktusa?

Ne mogu se sve vrste kaktusa koristiti za kuhanje, ali postoji skupina jestivih kaktusa, poput opuncije. Još jedna vrsta jestivog kaktusa koja se uzgaja u Meksiku – Nopal – ima pozitivan učinak na ljudsko zdravlje. Snižava razinu šećera u krvi, ima veliku količinu dijetalnih vlakana koja poboljšavaju rad probavnog sustava, a pozitivno djeluje i na krvožilni sustav zahvaljujući sadržaju kalija i natrija. Većina vrsta jestivih kaktusa pomaže u održavanju pravilne težine i mršavljenju. Sve zbog visokog udjela dijetalnih vlakana koja zauzimaju veći volumen u želucu. Zahvaljujući tome, pruža osjećaj sitosti dulje vrijeme.

L-karnitin i njegova svojstva

L-karnitin je aminokiselina čija je jedna od najvažnijih zadaća ublažavanje učinaka starenja organizma. Osim toga, dokazana su svojstva ovog spoja u procesu mršavljenja, zahvaljujući povećanju potencijala mitohondrija za sagorijevanje masti. Upravo je L-karnitin odgovoran za transport masnih kiselina i njihovo pretvaranje u energiju. Još jedno svojstvo L-karnitina za mršavljenje je njegovo sudjelovanje u metabolizmu ugljikohidrata i aminokiselina razgranatog lanca. Štoviše, regulira aktivnost hormona, npr. testosterona i hormona štitnjače. Potonji ima veliki utjecaj na taloženje masti u tijelu, jer smanjena razina hormona štitnjače automatski uzrokuje debljanje.

Pomaže smanjiti apetit!Pomaže smanjiti apetit!

PROMOCIJA!

PROVJERITE!

www.ideal-slim.hr

Često postavljana pitanja i odgovori – FAQ

Ideal Slim su kapi koje se mogu kupiti samo na www.ideal-slim.hr – nikada se nisu prodavale ni u jednoj drugoj online ili stacionarnoj trgovini. Ove vrste dodataka treba uvijek kupovati od proizvođača, jer daju jamstvo visoke kvalitete.

Promocije za kupnju Ideal Slim kapi možete pronaći na stranicama proizvođača, gdje se ovaj dodatak redovno nudi po nižoj cijeni. No, takve popuste treba brzo iskoristiti jer nisu dugo dostupni.

Ideal Slim kapi nikako ne smiju koristiti maloljetne osobe i trudnice – u takvim situacijama ne treba razmišljati o mršavljenju. Prije kupnje Ideal Slima također vrijedi provjeriti popis sastojaka i uvjeriti se da nismo na nešto alergični.

Uz svako pakiranje Ideal Slim kapi bit će priložen letak – a ako ga izgubimo, iste upute možete pronaći i na www.ideal-slim.hr. Ove kapi treba koristiti redovito i u preporučenoj dozi – nikada je ne smijete sami mijenjati.

10 COMMENTS

 1. Kad bih morala iznova prolaziti kroz sve to mršavljenje, točno ne znam bih li to mogla ???? Možda zvuči loše, ali jednostavno sam mrzila imati višak kilograma – tada sam bila u dubokoj depresiji i nisam se mogla nagledati. Ako razmišljam o tome da opet tako izgledam – pa, nema šanse da mi se to opet desi ???? Ozbiljno, radije ću kontrolirati kalorije do kraja života i prisiljavati se na tjelesnu aktivnost. Možemo govoriti o tome da višak kilograma nije loša stvar ili pokušati dokazati da je jelo veliki užitak i da se kao takvo ne može uvijek kontrolirati. No, ne slažem se sa svim ovim – kada prestanemo kontrolirati svoje prehrambene navike, to u većini slučajeva nažalost dovodi do prekomjerne tjelesne težine. Čini se da je društvo već pomalo zaboravilo da nam hrana treba omogućiti preživljavanje – a ne popraviti nam raspoloženje ili ispuniti neku mentalnu prazninu. Ne želim to više nikad gledati kroz prizmu emocija – jedem da bih preživjela i organizmu osigurala najbolje moguće hranjive tvari. To ne znači da si s vremena na vrijeme ne mogu nešto priuštiti – ali to bi trebale biti iznimke a ne pravilo. A što se tiče toga da je višak kilograma normalan i da ga ne možete smanjiti – budimo ozbiljni, to govore samo oni koji se ne žele boriti za drugačiju figuru. Toplo preporučam da koristite Ideal Slim kapi jer su mi spasile život ???? Pozdrav.

  • Wow, ovo su baš jake riječi ???? Ali iskreno, slažem se sa svime ovdje. Dugo sam se i pretvarala da volim svoj višak kilograma – ali tada jednostavno nisam htjela priznati da mi je loše s njima i sada se sramim da uopće nisam ni pokušala smršaviti. Sada sam koristila i Ideal Slim kapi i izgubila 15 kg ???? Nikad se nisam osjećala tako dobro kao sada – a moje mršavljenje još nije gotovo ???? Također i svima toplo preporučujem Ideal Slim kapi, koje djeluju bolje nego što očekujete ????

 2. Kad bih morala iznova prolaziti kroz sve to mršavljenje, točno ne znam bih li to mogla ???? Možda zvuči loše, ali jednostavno sam mrzila imati višak kilograma – tada sam bila u dubokoj depresiji i nisam se mogla nagledati. Ako razmišljam o tome da opet tako izgledam – pa, nema šanse da mi se to opet desi ???? Ozbiljno, radije ću kontrolirati kalorije do kraja života i prisiljavati se na tjelesnu aktivnost. Možemo govoriti o tome da višak kilograma nije loša stvar ili pokušati dokazati da je jelo veliki užitak i da se kao takvo ne može uvijek kontrolirati. No, ne slažem se sa svim ovim – kada prestanemo kontrolirati svoje prehrambene navike, to u većini slučajeva nažalost dovodi do prekomjerne tjelesne težine. Čini se da je društvo već pomalo zaboravilo da nam hrana treba omogućiti preživljavanje – a ne popraviti nam raspoloženje ili ispuniti neku mentalnu prazninu. Ne želim to više nikad gledati kroz prizmu emocija – jedem da bih preživjela i organizmu osigurala najbolje moguće hranjive tvari. To ne znači da si s vremena na vrijeme ne mogu nešto priuštiti – ali to bi trebale biti iznimke a ne pravilo. A što se tiče toga da je višak kilograma normalan i da ga ne možete smanjiti – budimo ozbiljni, to govore samo oni koji se ne žele boriti za drugačiju figuru. Toplo preporučam da koristite Ideal Slim kapi jer su mi spasile život ???? Pozdrav.

  • Wow, ovo su baš jake riječi ???? Ali iskreno, slažem se sa svime ovdje. Dugo sam se i pretvarala da volim svoj višak kilograma – ali tada jednostavno nisam htjela priznati da mi je loše s njima i sada se sramim da uopće nisam ni pokušala smršaviti. Sada sam koristila i Ideal Slim kapi i izgubila 15 kg ???? Nikad se nisam osjećala tako dobro kao sada – a moje mršavljenje još nije gotovo ???? Također i svima toplo preporučujem Ideal Slim kapi, koje djeluju bolje nego što očekujete ????

 3. Bok svima ???? Postoje li nuspojave od korištenja Ideal Slim kapi? Iz svog iskustva mogu reći da se ovdje ništa loše ne događa ???? Pročitajte komentare i iskustva s hrvatskog foruma – vidjet ćete da sam u pravu. Od početka sam znala kako funkcionira ovaj proizvod – provjerila sam sastojke i shvatila da je ovdje sastav stvarno savršen ???? Test Ideal Slim kapi preporučam svima i mislim da se njihova narudžba vrlo isplati ???? Pozdrav.

 4. Bok svima ???? Postoje li nuspojave od korištenja Ideal Slim kapi? Iz svog iskustva mogu reći da se ovdje ništa loše ne događa ???? Pročitajte komentare i iskustva s hrvatskog foruma – vidjet ćete da sam u pravu. Od početka sam znala kako funkcionira ovaj proizvod – provjerila sam sastojke i shvatila da je ovdje sastav stvarno savršen ???? Test Ideal Slim kapi preporučam svima i mislim da se njihova narudžba vrlo isplati ???? Pozdrav.

 5. Ne morate provjeravati kolika je cijena u hrvatskim ljekarnama za Ideal Slim kapi – one uopće ne prodaju ovaj dodatak prehrani ???? A isto tako stvari stoje i kada su u pitanju Ebay i Amazon – oni ih također nemaju. Savjetujem vam da kupujete preko web stranice proizvođača, jer jedino tamo imate ove kapi u originalnoj verziji. Pozdrav i preporuka – skinuo sam već 11 kg i nastavit ću se boriti.

 6. Ne morate provjeravati kolika je cijena u hrvatskim ljekarnama za Ideal Slim kapi – one uopće ne prodaju ovaj dodatak prehrani ???? A isto tako stvari stoje i kada su u pitanju Ebay i Amazon – oni ih također nemaju. Savjetujem vam da kupujete preko web stranice proizvođača, jer jedino tamo imate ove kapi u originalnoj verziji. Pozdrav i preporuka – skinuo sam već 11 kg i nastavit ću se boriti.

 7. Preporučujem Ideal Slim kapi, jer sam konačno pronašla način da ne budem stalno gladna – a bilo je strašno ???? Polako gubim na težini i ponovno učim voljeti svoje tijelo – a mislila sam da to više nikada neće biti moguće. Preporučam ih i sve vas pozdravljam.

 8. Preporučujem Ideal Slim kapi, jer sam konačno pronašla način da ne budem stalno gladna – a bilo je strašno ???? Polako gubim na težini i ponovno učim voljeti svoje tijelo – a mislila sam da to više nikada neće biti moguće. Preporučam ih i sve vas pozdravljam.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here