Permisul modifică selecția alimentelor

0
Rate this post

În primăvară, este de fapt relativ de bază: puteți îmbunătăți convenabil cantitatea de legume și produse din fructe din meniul dvs. zilnic. Merită să ne amintim mereu că nici legumele de primăvară, nici produsele importate nu trebuie să fie baza selecției noastre de alimente sănătoase.

Prin urmare, în primele săptămâni complete de primăvară, ar trebui să decideți cu atenție ingredientele active din mesele dumneavoastră. Fructele de pădure înghețate de casă vor ajunge să fie mult mai bune decât căpșunile spaniole, precum și roșiile de seră de grădină foarte timpurii ar trebui schimbate cu muguri: nu doar cel mai renumit nasturel, dar la fel și muguri de lucernă, boabe de soia, fasole, broccoli, praz. , ceapa, ridichi, floarea soarelui sau chiar linte.

Pe tot parcursul anului, și prin urmare primăvara, merită să consumați legume rădăcinoase, farapenaliinfunctiipublice (morcovi, fulgi de ovăz, pătrunjel, sfeclă roșie) și brassicas (numeroase tipuri de varză, varză și, de asemenea, conopidă).

În prezent, totuși, acestea sunt de fapt mai bine furnizate crude sau preparate al dente. Când mergeți la un magazin de legume sau chiar la o expoziție locală, permiteți-ne să ne ținem mâinile pe puls, datorită faptului că, odată cu curgerea timpului dvs., va fi de fapt din ce în ce mai proaspătă finețea zonei locale.

Permisul modifică selecția alimentelor

În luna mai, sparanghelul va fi cu siguranță accesibil, urmat de sfeclă roșie, măcriș, cereale extensive, verdeață de zahăr, guli-rabe, spanac și în cele din urmă – căpșuni. Fructele de pădure, adică căpșunile, afinele, afinele și zmeura, au puține calorii și o tonă de substanțe benefice, în special antioxidanți duri. Puteți schimba cu ușurință dulciurile și budincile împreună cu ele, fără a distruge gustul.

Permiteți să primiți strălucirea pielii

După lunile de iarnă, o mulțime din echipa noastră are o piele uscată și plictisitoare. Primăvara devreme este un moment grozav pentru a utiliza produsele cosmetice cu acizi din fructe sau chiar vitamina C. Pregătirea împreună cu acizii cu atenție (sau chiar – în funcție de atenție – mai puternic) freacă țesuturile fără viață ale pielii, recuperând strălucirea pielii, precum și sănătoase și echilibrate. culoare.

Vitamina C, pe de altă parte, stimulează microcirculația fluxului sanguin, îmbunătățește hrănirea și, de asemenea, oxigenarea celulelor stratului pielii, îl luminează și îl luminează, diminuează înclinația spre îngălbenire.

Avantajul său suplimentar este de fapt capacitatea de a integra mulțimi însărcinate cu hidratarea pielii complet uscate, precum și cu reducerea producției de sebum în pielea grasă. În plus, vitamina C dilată capilarele și ajută la sinteza colagenului, precum și la recreștere, sporind suplețea stratului pielii.

Permiteți să ne ocupăm de mintea

Creierul nostru uman îi plac cel mai mult activitățile noi. Prin urmare, permiteți să profităm la maximum de creșterea energiei sezonului de primăvară, precum și să ne asumăm o problemă intelectuală nou-nouță. Experții noștri pot începe cu ușurință să învețe o limbă nouă, să se aboneze la un curs de caligrafie sau o lecție de dans. Secvențele de acțiuni planificate integrate împreună cu muzica populară stimulează funcțiile corporative (în spatele pregătirii, gestionarea problemelor, luarea deciziilor, controlul intereselor și, de asemenea, concentrarea), în plus, stimulează mintea și cresc sistemul de relații neuronale.

  • Mai simplu spus: ele ne întăresc capacitatea mentală „aici și acum”, precum și asigură – cel puțin – reținerea naturală a scăderii intelectuale de-a lungul anilor, precum și aspectul bolilor neurodegenerative.
  • Compania noastră simte cu adevărat sezonul de primăvară!
  • Cu toate acestea, chiar înainte de a implica permanent echipa noastră, în perioada de schimbare, experții noștri pot experimenta slăbiciune a corpului fizic, oboseală și o reducere a rezistenței.

Acesta este de fapt rezultatul final al numeroaselor provocări de iarnă cu care se confruntă experții noștri în acest sezon, cum ar fi lipsa de soare, mai puține exerciții fizice și mai puține minerale și vitamine. Deci costă să ai grijă de tine acum mult mai mult decât în mod normal! Cum să pregătiți corpul pentru sosirea primăverii și să adăugați eficient energie – sugerează magazinul online Cosmedica. Verifică acum ce poți face pentru tine!

Începeți să vă pregătiți pentru primăvară acum.

Cu toate acestea, trebuie amintit că sănătatea și fitness-ul trebuie îngrijite în mod regulat și holistic, iar un stil de viață sănătos este cea mai bună investiție. În timpul solstițiului, totuși, trebuie să acorzi mai multă atenție nevoilor corpului tău și să-l înfășori cu grijă deosebită. Iată câteva sfaturi de la Cosmedica, datorită cărora vei primi primăvara din plin:

O dietă echilibrată, variată și adaptată nevoilor individuale este baza. În această perioadă a anului, merită să includeți în alimentație alimente bogate în vitamine și minerale. Zilnic, mai ușor decât de obicei, meniul ar trebui să fie compus pe baza de legume, fructe, cereale integrale, varză, carne slabă și pește. De asemenea, ar trebui să limitați consumul de alimente grele și dulciuri.

ZOSTAW ODPOWIEDŹ

Please enter your comment!
Please enter your name here