De fapt, de aceea rezoluțiile sezonului

Rate this post

Perioadele mai lungi și și mai mult soare se simt ca un impuls natural care oferă o putere suplimentară pentru a face schimbări sănătoase în modul nostru de viață. De fapt, de aceea rezoluțiile sezonului de primăvară sunt cu adevărat mult mai ușor de aplicat decât rezoluțiile de Anul Nou. Vizitați 15 metode pentru a vă trata sănătatea în sezonul de primăvară!

Experții care au analizat de fapt sănătatea și bunăstarea localnicilor din zona Alameda – blog, starea de aur timp de două decenii, au determinat de fapt șapte variabile substanțiale ale modului de viață care au un impact bun asupra sănătății și bunăstării.

Ei bine, acestea sunt de fapt: consumul frecvent de masă de dimineață, abținerea de la gustare între alimente, șapte-opt ore de somn pe zi, greutatea normală a sistemului corporal, nefumatul, consumul mediu de băutură, precum și exercițiile de rutină. Rezultatele au arătat că persoanele de peste 40 de ani care urmează doar 6 sau șapte dintre procedurile menționate mai sus au posibilitatea de a trăi cu până la 11 ani mai mult decât colegii lor care au efectuat doar 3 dintre acestea.

  • Rezultatele studiului de cercetare al lui Alameda urmăresc înțelegerea actuală a faptului că sănătatea și bunăstarea depind de modul de viață în mai mult de 50%, în 20% de genetică, 16% de atmosferă și, de asemenea, 10% de nivelul de îngrijire a sănătății (rămașii 4 % sunt aspecte necunoscute).
  • Deci, echipa noastră are cu adevărat un efect considerabil asupra problemei corpului.
  • Așa că haideți să profităm de vremea de primăvară (zile mai calde, mai însorite și mai lungi, bogăție mai mare de legume curate), afluxul de vitalitate după solstițiul de primăvară (care ar trebui să fie în urmă cu echipa noastră) pentru a vă spori posibilitățile de formă bună și, de asemenea, de viață mai lungă.

De fapt, de aceea rezoluțiile sezonuluiDe fapt, de aceea rezoluțiile sezonului

Permiteți-vă bucuria într-o zi mai lungă și fiți cu adevărat activi
Este mai ușor de propulsat pentru efort atunci când este luminos, precum și relativ confortabil afară. O zi mai lungă vă ajută să vă îndreptați sarcina împreună cu sarcinile zilnice – prin urmare, puteți selecta cu ușurință o sesiune de antrenament atât înainte, cât și după muncă.

Merită să recunoaștem că activitatea fizică frecventă reduce cantitatea de zile de emoție slabă cu cincizeci la sută, cu condiția, spunând că, compania noastră se concentrează pe inițiativa medie, de ex. plimbare plină de viață, precum și antrenamente nu omucide care ne pregătesc echipa pentru anduranță. Acțiunea în aer proaspăt oferă un „zing” plin de viață, întărește starea de spirit, rezistența și eficacitatea organismului, comercializează scăderea greutății corporale.

Drept urmare, ne afectează starea de bine în multe cantități: oxigenează și, de asemenea, hrănește toate țesuturile sistemului corpului, permițându-le să funcționeze optim, oprește bolile legate de stilul de viață asociate cu obezitate – probleme cu diabet, hipertensiune arterială, circulație sanguină insuficientă. Este, de asemenea, un antidepresiv natural.

Corpul uman este de fapt mișcare creată, iar modul de viață contemporan l-a limitat substanțial. Prin urmare, ar trebui să încercați să găsiți oportunități de efort fizic în programul dvs. de zi cu zi.

Cu siguranță Allow nu se sfiește de soarele de primăvară. În sezonul de primăvară, începe timpul pentru vitamina D, care în organismul nostru este de fapt produsă în mare parte sub influența razelor solare.

Așadar, puteți suspenda temporar suplimentele acestei vitamine, cu condiția să vă dedicați zilnic minim o oră în aer liber. Merită să recunoaștem faptul că vitamina D nu numai că întărește țesuturile osoase, dar, în plus, accelerează pierderea de grăsime, apără împotriva depresiei clinice, promovează sănătatea și bunăstarea centrului și îmbunătățește fabricarea elementelor antiinflamatorii și, de asemenea, antialergice.

Pentru a pregăti stratul pielii pentru lumina soarelui, puteți lua suplimente de beta-caroten. Acest lucru cu siguranță nu va schimba produsele cosmetice împreună cu un filtru, cu toate acestea, va oferi cu siguranță o apărare suplimentară împotriva radiațiilor UV și, de asemenea, radicalii liberi care se formează sub influența razelor soarelui. De asemenea, oferă pielii terne de primăvară o culoare ușor bronzată.

Leave a Comment

This is map - health blog