Heftrucks

0
Rate this post

Cursus ‘Algemene opleiding veiligheid en gezondheid op het werk'

De Universiteit van Genua biedt haar studenten en pas afgestudeerden de cursus ‘Algemene opleiding over veiligheid en gezondheid op het werk' aan (artikel 37 van wetsdecreet 81 van 2008).

volti-al-tempo-del-coronavirus-2020-229249-660x368-1690598De cursus vindt geheel plaats in e-learning modus, is opgedeeld in 4 modules en heeft een totale duur van 4 uur.

Om de cursus te voltooien, moet u alle videolessen hebben bekeken, de bijbehorende zelfevaluatietests en de eindbeoordeling hebben behaald. Na afronding van de cursus ontvangt u een badge (digitaal certificaat) en kunt u het certificaat in pdf-formaat downloaden.

Hoe toegang te krijgen tot de cursus?

  • Maak verbinding met Aulaweb
  • geauthenticeerd (inloggen) met UnigePass-inloggegevens
  • vul in het veld ‘registratiesleutel' een student of afgestudeerde in.

Degenen die al in het bezit zijn van een algemeen opleidingsattest dienen een kopie op te sturen naar hun stagecontactpersoon voor een eventuele vrijstelling van de online cursus van de universiteit.

Contacten

Stagesector en loopbaanbegeleidingsdiensten Veiligheid op het werk: alle regels voor werknemers en bedrijvenFrancesco Oliva – Wetten en praktijken245 Veiligheid op het werk: wat voorziet het Wetsdecreet 81/2008? En wat zijn de verplichtingen voor werkgevers en werknemers? Een gids om je te oriënteren tussen regels en verplichtingen.

NOTIZIE SULLA SICUREZZA SUL LAVORO / SICUREZZA SCANAVINO / Studio Scanavino / Qualità, Sicurezza e Ambiente / Orbassano, Torino14 mei 2019 Veiligheid op het werk: alle regels voor werknemers en bedrijven Veiligheid op het werk: voor werknemers en werkgevers is het niet altijd gemakkelijk om te navigeren tussen regels en verplichtingen.

Hieronder vindt u een gids voor alle verplichtingen en innovaties voorzien door de Geconsolideerde Wet.

Alle procedures en maatregelen die moeten worden genomen om de bescherming van de gezondheid en veiligheid op de werkplek te garanderen, zijn het voorwerp geweest van een constante evolutie, waaraan zowel de bijdragen van verschillende en uiteenlopende bronnen als de jurisprudentiële ontwikkelingen hebben bijgedragen.

De geleidelijke en voortdurende toename van

Covid 19: piccole imprese e sicurezza sul lavoro | NexumStp S.p.A.De beschermingen heeft geresulteerd in een bescherming die nu niet alleen de bescherming van de fysieke gezondheid van de werknemer volledig omvat, maar ook verschillende en andere aspecten met betrekking tot de psychische sfeer en de waarden van de persoon.

De regels inzake veiligheid op de werkplek en de verplichtingen voor werknemers en bedrijven worden geregeld door de geconsolideerde wet of het wetsdecreet 81/2008.

De wet was bedoeld om regels, procedures en preventieve maatregelen vast te stellen die moeten worden aangenomen om werkplekken, wat ze ook zijn, veiliger te maken. Het doel is om de blootstelling van werknemers aan risico's die verband houden met het werk te vermijden of in ieder geval te minimaliseren om verwondingen of ongevallen te voorkomen of, erger nog, een beroepsziekte op te lopen.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here