Trendovi šminkanja ove sezone sugeriraju tamne, grafičke ili izrazito gole stilove

0
Rate this post

Što ako vam kažu da će korištenje maske biti trajno arhivirano od sada do sljedećih nekoliko mjeseci?

Napokon se možemo vratiti pokazivanju naših omiljenih ruževa i najekstravagantnijeg make-upa. A upravo s modnih pista tjedna mode izranjaju novi trendovi šminkanja jesen zima 2022.; izgledati kopirati i prilagoditi.

Svakako nije novo da su četiri tjedna mode, između New Yorka, Londona, Milana i Pariza, najutjecajnija u smislu lansiranja novih trendova kako u odjeći tako i u ljepoti šminka jesen zima 2022.

Life & People Magazine Bez obzira na šminku koju odlučimo rekreirati, možemo birati između dvije različite alternative, baze koja će tada istaknuti šminku za oči i usne; meki mat kontrast je s ukupnim sjajem.

Također puno ovisi o našem tipu kože; za one s masnom kožom ne preporuča se koristiti previše svjetlucave proizvode jer su već svijetli, a naglašavanje ove značajke moglo bi izazvati previše izražen učinak, bolje se odlučiti za male dodire svjetla u točkama kao što su luk obrva, visoke jagodice i amorov luk.

Ako ste dio tima za suhu kožu, prije svega obiđite hidratantnom kremom, a zatim nanesite laganu i osvjetljujuću podlogu na cijelo lice. Očito, u svakom slučaju, konturiranja, različitog za svaki oblik lica, ne nedostaje; najmodernije rumenilo je satensko ružičasto.

Mršave obrve ili guste, počešljane obrve?

Ovo su dva makro trenda ove sezone: tanke obrve poput Belle Hadid ili divlje poput Chiare Ferragni? Očito je samo stvar ukusa, čak i ako se čini da je trend počešljane kose u stilu laminiranja, dobro povučene prema gore, mnogo jači i vidljiviji među modnim pistama.

Prava novost ipak leži u efektu izbjeljivanja, koji se lako postiže jednostavnim prekrivanjem obrva jako pigmentiranim korektorom; lice postaje čisto i bijelo platno, spremno da primi najposebnije izglede ljepote.

Smokey eyes, grafičke linije i izgled prirodne ljepote

Ruž za usne se vratioTrostruki izbor za šminkanje očiju. Smokey eyes dobro su uklopljene u crne nijanse, tamnog, ali profinjenog stila, u halo verziji, odnosno sa svjetlijim središnjim dijelom oka; vrlo je šik varijanta s ludim bojama i mekim fokusom, u kojoj nijanse postaju jasnije i odlučnije.

Eyeliner je grafički, po modi lisičjeg oka, izdužen i mačji, linije su sada asimetrične, više-manje duge i ne moraju nužno produljivati ​​oko, pomalo poput one Elise white koja je predstavljena u posljednjem izdanju Sanremo .

Ruž za usne se vratio!

Da, ruževi su se konačno vratili i tamniji su nego ikad. Od ničega do svega, omiljene boje su tamne, tmurne i intenzivne. Završetak je poluproziran, a nijanse su tipične za jesen; bordo, ljubičasta i bordo.

  1. Life & People Magazin U skladu s 2021., goli, mekani i prirodni make-up i dalje je jak.
  2. Posebnost novih trendova leži upravo u tim kontrastima; zapravo je moguće primijetiti ekscentrični make-up u stilu Euphoria, ali i sapun i vodu baby girl beauty look.