Trendovi šminkanja ove sezone sugeriraju tamne, grafičke ili izrazito gole stilove

Rate this post

Što ako vam kažu da će korištenje maske biti trajno arhivirano od sada do sljedećih nekoliko mjeseci?

Napokon se možemo vratiti pokazivanju naših omiljenih ruževa i najekstravagantnijeg make-upa. A upravo s modnih pista tjedna mode izranjaju novi trendovi šminkanja jesen zima 2022.; izgledati kopirati i prilagoditi.

Svakako nije novo da su četiri tjedna mode, između New Yorka, Londona, Milana i Pariza, najutjecajnija u smislu lansiranja novih trendova kako u odjeći tako i u ljepoti šminka jesen zima 2022.

Life & People Magazine Bez obzira na šminku koju odlučimo rekreirati, možemo birati između dvije različite alternative, baze koja će tada istaknuti šminku za oči i usne; meki mat kontrast je s ukupnim sjajem.

Također puno ovisi o našem tipu kože; za one s masnom kožom ne preporuča se koristiti previše svjetlucave proizvode jer su već svijetli, a naglašavanje ove značajke moglo bi izazvati previše izražen učinak, bolje se odlučiti za male dodire svjetla u točkama kao što su luk obrva, visoke jagodice i amorov luk.

Ako ste dio tima za suhu kožu, prije svega obiđite hidratantnom kremom, a zatim nanesite laganu i osvjetljujuću podlogu na cijelo lice. Očito, u svakom slučaju, konturiranja, različitog za svaki oblik lica, ne nedostaje; najmodernije rumenilo je satensko ružičasto.

Mršave obrve ili guste, počešljane obrve?

Ovo su dva makro trenda ove sezone: tanke obrve poput Belle Hadid ili divlje poput Chiare Ferragni? Očito je samo stvar ukusa, čak i ako se čini da je trend počešljane kose u stilu laminiranja, dobro povučene prema gore, mnogo jači i vidljiviji među modnim pistama.

Prava novost ipak leži u efektu izbjeljivanja, koji se lako postiže jednostavnim prekrivanjem obrva jako pigmentiranim korektorom; lice postaje čisto i bijelo platno, spremno da primi najposebnije izglede ljepote.

Smokey eyes, grafičke linije i izgled prirodne ljepote

Ruž za usne se vratioTrostruki izbor za šminkanje očiju. Smokey eyes dobro su uklopljene u crne nijanse, tamnog, ali profinjenog stila, u halo verziji, odnosno sa svjetlijim središnjim dijelom oka; vrlo je šik varijanta s ludim bojama i mekim fokusom, u kojoj nijanse postaju jasnije i odlučnije.

Eyeliner je grafički, po modi lisičjeg oka, izdužen i mačji, linije su sada asimetrične, više-manje duge i ne moraju nužno produljivati ​​oko, pomalo poput one Elise white koja je predstavljena u posljednjem izdanju Sanremo .

Ruž za usne se vratio!

Da, ruževi su se konačno vratili i tamniji su nego ikad. Od ničega do svega, omiljene boje su tamne, tmurne i intenzivne. Završetak je poluproziran, a nijanse su tipične za jesen; bordo, ljubičasta i bordo.

  1. Life & People Magazin U skladu s 2021., goli, mekani i prirodni make-up i dalje je jak.
  2. Posebnost novih trendova leži upravo u tim kontrastima; zapravo je moguće primijetiti ekscentrični make-up u stilu Euphoria, ali i sapun i vodu baby girl beauty look.
This is map - health blog