Šminka za oči za jesen zimu 2021/2022 je sa svjetlucavima

Rate this post

Ne možemo više čekati: vrijeme je da saznamo što donosi budućnost, a posebno kakvi će biti make-up trendovi za jesen/zimu 2021./2022. Timski crni smokey eyes, olovka za oči u boji ili crveni ruž?

Trendovi šminke za jesen zimu 2021/2022: crna

  • Crveni ruž za FW 2021/2022
  • Šminka za oči je šarena
  • Smeđe sjenilo i couture za jesen zimu 2021./2022
  • Prirodna baza za lice i usne

Modne piste oduvijek su mogle predvidjeti vrijeme i utjeloviti najposebnije potrebe svakog povijesnog trenutka. Zato nije teško razumjeti čime su inspirirani trendovi šminkanja jesen/zima 2021./2022. na revijama.

Fokus, žarište?

Nesumnjivo oči. Trendovi, zapravo, upućuju ravno na laku i šik šminku. Ali ne samo. Kao da su odgovor na potrebu nošenja maske, trendovi šminkanja lica jesen/zima 2021./2022. okrunili su besprijekoran efekt kao kralj trendova. Pjege u prvom planu, gotovo nevidljive konture i vrlo prirodan izgled bit će pravi must-have sezone.

Među trendovima ljepote 2022., međutim, postoje neki dobrodošli povratak, na primjer crveni ruž. Injekcija dobrog raspoloženja, koja osvjetljava usne svim nijansama ove boje s terapeutskim učinkom.

Kako biste u potpunosti poštivali trendove šminkanja jesen/zima 2021./2022., vrijeme je da se posvetite promatranju trendova i pomno promatrate najotmjenije prijedloge modnih pista. Cilj? Protumačite ih na najbolji mogući način.

Trendovi šminke za jesen zimu 2021/2022: crna

Banalno? Nikada! Crna je uvijek dobra ideja, pogotovo kada je u pitanju šminka koja je u trendu za jesen zimu 2021./2022. Mogućnosti su brojne: od smokey-eyes do eyelinera, ova je boja iznimno svestrana. Međutim, ključ za postizanje najboljeg rezultata tijekom sezone je da to učinite s originalnošću. Evo da se linija olovke za oči pomiče na donjem rubu, a sjenilo blijedi stvarajući dimljeni efekt, protežući se preko cijelog kapka.

Crveni ruž za FW 2021/2022

Konačno! Crveni ruž se službeno vratio u modu. Nije da je ikada stvarno napustila trendove. Međutim, na modnim pistama jesenske zime 2021./2022. pojavilo se mnogo različitih nijansi ove nijanse. Od bordo do jarko crvene, na usnama će se izmjenjivati ​​svjetlucavi, kremasti ili blago mat završnici. Rezultat je odlučujuća šminka, s crvenim ružem kao jedinim protagonistom šminke.

Šminka za oči je šarena

Navikli smo na jesen/zimu 2021/2022. razmišljati kao o apoteozi tamnih boja. Čini se da trendovi šminkanja, međutim, žele proslaviti boje čak i tijekom hladne sezone. Konkretno, nijanse plave i svijetloplave bit će protagonisti šminke za oči. Ne nedostaje tipično ljetnih nijansi poput lila ili žute, koje se također kombiniraju sa zlatnim sjenilima te grafičkim i višebojnim olovkama za oči.

Smeđe i couture sjenilo za jesen zimu 2021/2022

Velika zvijezda na modnim pistama nesumnjivo je bilo smeđe sjenilo. Također u ovom slučaju, trendovi šminkanja jesen-zima 2021/2022 zahtijevaju originalnost. Zato smeđe sjenilo treba koristiti kako za smokey-eyes cijelog kapka, tako i za šminku očiju s prozirnim efektom. Očito, smeđi eyeliner ne može izostati, biti odabran grafički i s krilatim efektom.
[email protected]

Prirodna baza za lice i usne

Šminka za oči je šarenaJednom riječju: vrlo prirodno. Šminka za lice jesen zima 2021/2022 ističe prirodnu teksturu kože. Podloga, dakle, postaje vrlo lagana, u kombinaciji s velom boje na obrazima. Osim kože, žarišne točke makeup-no-makeupa su usne i obrve. Efekt je besprijekoran i bonne mine look, u kojemu su u prvom planu najsenzualnije crte lica.

Šminka za oči jesen zima 2021/2022 je sa svjetlucavima

Što bi bila jesen zima bez blještavila koji bi osvijetlili oči? Zasvijetlit će na očima jarkim bljeskovima i metalnim odsjajima kako bi nas vodili prema blistavoj 2022., stvarajući couture šminku za oči. Alternativa je mnogo: od kamenčića do blještavila, do svjetlucavih i metalik sjenila, šminka će biti bunt vitalnosti i svjetline. S učinkom protiv podočnjaka.