Što je s geometrijskim olovkom za oči?

Rate this post

Ne sumnjamo: trend make-upa za proljeće 2022. favorizira prirodan izgled. Sjajna, ujednačena koža za poboljšanje prirodne ljepote tena. Ali ne samo! Također igra boja i geometrijskih linija s WOW efektom! Otkrijmo zajedno sve trenutne trendove!

Make-up no make-up je trend koji ne želi proći, ali u proljeće 2022. imat ćemo promjenu smjera: prirodni make-up postaje svjetlucaviji, olovka za oči će se poigravati geometrijama, prirodne boje će se izmjenjivati ​​s fluorescentnim one .

Ukratko, bit će to sezona puna boja!

Također ćemo ponovno imati protagonistički izgled usana zahvaljujući proizvodu koji nam je toliko nedostajao posljednjih godina. Doznajmo kako ponovno stvoriti svijetao i prirodan izgled ovog proljeća! Listajte članak i spremite ove savjete!

  • Video Domenice Melillo
  • Prirodna baza

Prirodna baza je trend koji nikada ne izlazi iz mode, ali se smjenom godišnjih doba obogaćuje različitim tehnikama, proizvodima i nijansama. Za ovo proljeće 2022. baza našeg make-upa bit će prirodna, ali će se dosta poigravati s efektima svjetla i sjena.
Godinama smo navikli koristiti klasični svjetlucavi highlighter za osvjetljavanje tena.

Ovog proljeća blještavilo neće biti glavni junak, već sjajne teksture za sjajan i satenski efekt.

Ukratko, nijansa koja će biti šik i elegantnija, ali koja ionako neće proći nezapaženo, naprotiv! Bit će to suptilna igra nijansi, svjetlo koje obogaćuje ten, ali ga ne prekriva, pojačava njegove prirodne forme.

Dobrodošli natrag sjajilo

Nakon nekoliko teških godina, za ljubitelje ruževa i sjajila, konačno se možete vratiti uzdahu. Sjajna sjajila su se vratila i bit će jedan od trendova ovog proljeća 2022. Sjajni ten, pune i blistave usne: raskoš prirodnog i sofisticiranog make-upa, idealan čak i za one koji ne vole osobito važan make-up.

Prirodne boje lica su pojačane, oblici usklađeni i vraćamo se da damo prostora svjetlosti u svoj njenoj trodimenzionalnosti! Trči i kupi ono sjajilo koje želiš godinama, došlo je vrijeme!

Između prirodnih i fluorescentnih boja

Svjetlina je ključna riječ za ovo proljeće 2022., ali to nije sve! Prirodan i sjajan make-up izmjenjivat će se s geometrijskim, minimalnim linijama olovke za oči, s jasnim referencama i na apstraktnu umjetnost.

Osim toga, color block šminka za oči također se vraća u pastelnim i jarkim bojama, ali i u nude verziji. Odaberite boju, dodajte malo maskare i odmah ćete imati trendi i super glamurozan make-up za pokazivanje!

  1. Između prirodnih i fluorescentnih bojaČak i bijela je ponovno trendi boja za šminkanje očiju, s podebljanim linijama i na gornjim i na donjim trepavicama. Ukratko, u ovo proljeće 2022. imat ćemo za svakoga ponešto!
  2. Ovo su bili samo neki od trendova koji će dominirati ove sezone, a da pritom ne morate reći zbogom bojama koje nas toliko podsjećaju na cvjetanje cvijeća!
  3. Zeleno svjetlo i za tonove breskve, roze i iznad svega ljubičasto također za rumenilo! The winged eyeliner će i dalje biti trend, izmjenjujući se s minimalističkim i scenografskim igrama.

Nadamo se da smo vam dali neke zanimljive ideje i potaknuli vas da kupite nešto novo kako biste obogatili svoju beauty kolekciju. Bitno je zabaviti se, poigrati se bojama, pratiti trendove koji vam se najviše sviđaju i uživati ​​u blagim danima koje nam je ova sezona pripremila!

I volio si blistav izgled?

This is map - health blog