Za 28 dana će Vaš penis biti spreman na seks u 4 sekunde - učinak potvrđen neovisnim medicinskim testovima


Pozdrav,

Moje ime je prof. Masaru Kimura i i znanstvenik sam, specijalist za molekularnu biologiju. Na ovoj stranici Vam želim predstaviti najveće dostignuće u životu, za koje sam upravo dobio nominaciju za Nagradu Konfucija. Izradio sam metodu, zahvaljujući kojoj svaki muškarac može na prirodan i jednostavan način znatno povećati svoju seksualnu funkcionalnost u jedva 28 dana.

Zato, ako želite BEZ pumpica i štetne kemije:

...i postići sve to bez opasnih plastičnih operacija i skupih i opasnih uređaja za stimulaciju penisa, a također uštedjeti tisuće kuna - obavezno pročitajte što Vam želim reći.

Nije važno koliko imate godina ni koliko dugo se borite s problemima s potencijom. Nije važno ni da li problemi s postizanjem erekcije proizlaze iz dobi, stresa ili genetičkih predispozicija. Čak i ako vam je liječnik rekao da ste osuđeni na poraz... Znajte da za 28 dana možete uživati u intenzivnom seksu,kao da ste zdrav, uzbuđen 20-godišnjak. Bez pumpica, masti i kemijskih pilula!

Evo zašto moja metoda predstavlja sjajnu alternativu napornim uređajima za stimulaciju penisa:

Razvio sam prirodnu metodu koja proširuje kavernozna tijela Vašeg penisa do njihovog genetskog maksimuma

Zahvaljujući njoj - nećete više trebati pumpice za penis, čak iako ranije bez njih niste mogli imati odnos... Zaboravit ćete na sve probleme koje imate zbog problema s erekcijom. Prestat ćete se plašiti kako će reagirati žena kada Vas vidi nagog. Konačno ćete u njezinim očima vidjeti samo oduševljenje, divljenje i nezaustavljivu požudu.

Bez problema možete dobiti punu erekciju u 4 sekunde od trenutka uzbuđenja. Počet ćete s ugodom razmišljati o strastvenim trenucima s jednom ili više žena odjednom – imajući sigurnost da ćete ih sve zadovoljiti. I sve to zahvaljujući tome što sam uspio razviti formulu koja regenerira kavernozna tijela u penisu i proširuje ih na genetski maksimum.

Kako sam to učinio?

Želio sam spasiti sebe i druge muškarce od potpunog poniženja

Prema najnovijim istraživanjima, u Hrvatskoj svaki treći muškarac u dobi 25-75 godina nije zadovoljan svojim seksualnim sposobnostima. Ti muškarci često padaju u komplekse i izbjegavaju intimne kontakte. Među njima svaki 4. od 10 tipova nije uopće u stanju imati odnos zbog izostanka erekcije i tu činjenicu skriva od svijeta.

Užasava ih pomisao da će žena koja im se sviđa pogledati u penis i... ismijati ga. Što su stariji, to ih ovaj kompleks mentalno više iscrpljuje. Obitelj i prijatelji primjećuju razdraženost, tugu i stres prilikom kontakta sa ženama. Oni vide da nešto nije u redu. Da ne ide dobro s partnericama... Ali ne možete im reći "ej, to je zato što mi se ne diže!" Muškarac nema običaj priznavati takve stvari. To ga potpuno diskreditira u očima drugih, postaje predmet izrugivanja i neukusnih šala... Uostalom...

Ja se ni sam nisam osjećao kao pravi muškarac

Mnogo puta u životu su mi se avanture sa ženama u krevetu završavale na predigri. Probao sam se izliječiti od kompleksa pomoću raznih načina za poboljšanje erekcije. Bolno i na vlastitoj koži sam se uvjerio da sve dostupne pumpice, kreme, kemijske pilule i prstenovi jednostavno ne djeluju. Prestao sam udvarati ženama. Bio sam utučen i sve potišteniji. Ništa me nije veselilo.

No, najgore je bilo to što se zbog svojih problema s potencijom nisam osjećao kao pravi muškarac. Nikad neću zaboraviti dan kad mi se u kafiću obratila predivna djevojka. Znao sam da me želi obraditi. Bila je baš napaljena. Dogovorili smo se navečer kod nje. Ponio sam pumpicu za penis kako bih se pripremio. S nabreklim penisom i prstenom stegnutim kod testisa, stao sam pred djevojku, spreman za akciju.

I tada se ostvario moj najgori košmar... Djevojka me je pogledala kao da sam lud. Njezin pogled zadržao se na prstenu koji je stezao moj penis. Njezin pogled se zaustavio na prstenu koji je stezao moj penis. Vidio sam da grize usne da ne pukne od smijeha. Za nju sam izgledao u najboljem slučaju kao nekakav očajnik. Lik iz jeftinog filma o robotima... Bijesan i osramoćen sam se obukao i brzo izjurio iz njenog stana.

Poludio sam od bijesa i bespomoćnosti. Ta djevojka mi se zbilja sviđala i posljednje o čemu sam mislio bio je poraz u krevetu... Ipak, zbog svoje naivnosti sve sam pokvario.

U tom trenutku sam htio propasti u zemlju od srama. Obećao sam si da ću biti mudriji i da više nikada neću upotrijebiti pumpice niti druge aparate tog tipa. Znam brojne slučajeve gdje su takvi eksperimenti završili s ogromnim modricama, problemima s erekcijom i mokrenjem, pa čak i nepovratnom impotencijom.

Kako sam pronašao "patent za super erekciju"?

Želio sam riješiti sebe i druge muškarce poniženja povezanih s problemima s potencijom i omogućiti im vraćanje samopouzdanja i radosti u seksu.

Pomislio sam tada: pa znanstvenik si! Zašto bi koristio dostupna (i neučinkovita) rješenja kada možeš izmisliti nešto potpuno novo?! Sudjelovao sam u otkrićima brojnih tvari koje učinkovito pobjeđuju razne tegobe. Zašto ne bih izradio sredstvo za prirodno poboljšanje erekcije?

Tijekom 11 mjeseci provodio sam intenzivna laboratorijska ispitivanja. Testirao sam na sebi razne spojeve aktivnih tvari. Napomenut ću samo da su sve bile 100% prirodne i sigurne za organizam. Odmah sam je prijavio za ispitivanja na veliko. Odmah sam je prijavio za opsežna istraživanja. Njezinu učinkovitost u mjeri od 98% potvrdili su najveći istraživački centri u Europi i SAD-u! Još za vrijeme testova moja je formula tisućama dobrovoljaca omogućila da prirodno i lako dobiju te održe dugotrajnu erekciju.

Već nakon 1 tjedna unošenja ove formule u organizam, primijetio sam da se moj penis diže kad pomislim na seks. Povećao mi se libido, a moje erekcije postale su tvrde i 2 puta duže. A to je bio tek početak. U trećem tjednu imao sam toliko energije u sebi da sam se prvi put u životu odlučio na seks s dvije djevojke istovremeno... I obje sam doveo do takvog orgazma da su se odmah raspitivale kad ćemo se naći drugi put!

Sjećam se da sam se na početku osjećao pomalo zbunjeno. Jednostavno se nisam mogao priviknuti da je moj penis sada razlog za ponos, a ne za sram. Ponovno sam počeo dogovarati sastanke koji bi većinom završavali u krevetu. Nakon samo 4 tjedna, mogao sam s potpunom sigurnošću reći o sebi da sam postao bog seksa! Otkrio sam patent za mali penis! Na samu pomisao na to kolikom broju muškaraca će ovo pomoći, zadovoljno sam se smiješio.

Do sada su problemi s potencijom za svakog muškarca bili kao presuda. Danas, pomoću moje makro-molekularne formule može ih se ne samo potpuno riješiti, nego postići potpuno nove doživljaje zahvaljujući dugoj i jakoj erekciji.

Dozvolite da Vam ukratko objasnim zašto Vaš penis može postati potpuno funkcionalan u svim okolnostima i to u jedva 4 tjedna. Taj proces je vrlo kompliciran, no potruditi ću se objasniti ga koristeći jezik koji razumije osoba koja nije znanstvenik.

Jaka erekcija je uvjetovana posebnim strukturama koje se zovu kavernozna tijela.

Dobro znate da ako redovito vježbate, svakim tjednom Vaša pluća imaju sve veći kapacitet, a mišići su sve tvrđi i izdržljiviji. Kavernozna tijela se također mogu povećati, zbog čega u penis stiže više krvi i lakše je postići erekciju.

Zato je moj izazov bio stvoriti formulu koja će imati radikalno djelovanje: deblokirat će pun potencijal kavernoznih tijela i povećati ih do maksimalne genetske veličine. Uradio sam to! Izradio sam makromolekularnu formulu za jako povećanje kavernoznih tijela. Nazvao sam je Vigor Max Nature.

Nažalost, kavernozna tijela su izgrađena od drugačijih tkiva od pluća ili mišića. To znači da ne mogu biti "utrenirana" da se prema želji povećavaju i pružaju jaku erekciju. Zbog toga je učinkovito stimuliranje penisa pumpicama jednostavno apsurdno i nemoguće.

Zašto je moja makro-molekularna formula nazvana "genijalnim patentom za pouzdane erekcije"?

UČINKOVITA JE U 98,6% SLUČAJEVA

PRIJE

POSLIJE

Kavernozna tijela s ograničenim potencijalom za povećanje

Kavernozna tijela povećana na svoju maksimalnu, genetsku veličinu

Do sada se može činiti da je to čudo. Međutim, to je činjenica koju potvrđuje moj slučaj i slučaj 14 tis. muškaraca koji već postižu jake, dugotrajne erekcije pomoću moje metode. Štoviše, učinkovitost makro-molekularne formule nedvojbeno je dokazao njemački istraživački centar u Stuttgartu. To je otkriće na svjetskoj razini koje je dobilo priznanje i divljenje istaknutih stručnjaka za seksologiju.

100% JE SIGURNA I VRLO JEDNOSTAVNA

Prirodni sastojci čine čuda – dovoljno je da znanost razvije njihovu savršenu kompoziciju! To je slogan koji me vodio u stvaranju formule za poboljšanje potencije. Tretman sadrži isključivo prirodne, sigurne i super učinkovite tvari. Smjestio sam ih u flastere, kako bi svatko bez problema mogao provesti tretman kod kuće. Dovoljno je da jednom u 24 sata lijepite jedan flaster na bedro ili ruku kako biste iz dana u dan uživali u sve duljim i jačim erekcijama, a nakon 4 tjedna zauvijek zaboraviti na bilo kakve probleme s potencijom.

Muškarci koji su se navikli na korištenje pumpica za penis bit će iznenađeni učinkovitošću nove formule. Razlog? Potpuna erekcija u 4 sekunde koja traje čak 45 minuta!

img_small_index

100% SEKSUALNE FUNKCIONALNOSTI

RAST RAZINE TESTOSTERONA I PRODULJENJE EREKCIJE

GARANCIJA SPREMNOSTI NA AKCIJU U SVIM UVJETIMA

img_small_index

JEDNOSTAVNOST UPORABE

POVEĆANJE OBUJMA KAVERNOZNIH TIJELA ZA MINIMUM 71,4%

UŠTEDA VIŠE TISUĆA KUNA

Kako biste mogli propustiti ovu priliku za učinkovito postizanje erekcije svaki put kada to poželite?

Možete se i dalje nastaviti mučiti zbog penisa koji Vam donosi samo razočarenja. Možete se i dalje nositi s neugodnim i neučinkovitim pumpama i kemijskim pilulama... Ali zašto biste ako Vam nudim brz, jednostavan i ekonomičan način za snažnu, dugotrajnu erekciju i povratak osjećaja samopouzdanja u krevetu? Dovoljno je samo 28 dana tretmana da biste se pridružili 14 tis. zadovoljnih korisnika Vigor Max Nature, koji već uživaju u neopisivom užitku u seksu.

Ništa ne riskirate!

Koristeći Vigor Max Nature produljit ćete erekcije do 45 minuta u 28 dana. Osim toga, ne riskirate ništa! Kao dostignuće svijetske skale, moja je formula dobila prestižnu garanciju trostrukog zadovoljstva: originalnosti, kvalitete te zadovoljstva.

Garancija trostrukog zadovoljstva

1. Garancija originalnosti – u makro-molekularnom tretmanu Vigor Max Nature zatvorena je formula na bazi najsnažnijih tvari koje utječu na kavernozna tijela u penisu. Njezinu učinkovitost u povećanju kavernoznih tijela do njihove maksimalne, genetske veličine potvrđuju klinički testovi. Ovo je jedina, ovako inovativna formula. Zato možete biti sigurni da će Vam stići originalan proizvod, dostupan jedino posredstvom ove stranice.

2. Garancija kvalitete - s obzirom na napredan proces stvaranja makro-molekularne formule, Vigor Max Natureispunjava najviše standarde kvalitete. U brizi za Vaše zdravlje i dobro raspoloženje, koncentracija aktivnih sastojaka je odabrana kako bi tretman bio u potpunosti siguran. Sve to kako bi učinci 100% ispunili Vaša očekivanja.

3. Garancija zadovoljstva – brojna laboratorijska i potrošačka ispitivanja potvrđuju najvišu učinkovitost tretmana Vigor Max Nature. Na temelju tih rezultata tretman je dobio priznanje stručnjaka iz cijelog svijeta koji ga preporučuju svojim pacijentima. Oni su uvjereni da ćete u 28 dana imati duge, tvrde erekcije – "na poziv".

Riješite se zauvijek problema s erekcijom u 28 dana s Vigor Max Nature - brzo, lako i jeftino

Veliki farmaceutski koncerni iz SAD-a i Kanade se doslovno bore za patent moje makro-molekularne formule. Kad jednom prodam patent, tretman će biti dostupan na cijelom svijetu, ali sigurno će biti vrlo skup.

Hvala Vam na vremenu koje ste izdvojili za pročitanje moje poruke. Želim Vam puno uspjeha u novom životu. Znam da Vas čeka vrlo mnogo strastvenih avantura jer ipak ćete... već za 28 dana moći u svakom trenutku postići erekciju i pružiti partnerici užitak kakav ranije niste mogli ni zamisliti!

prof. Roman Kovač

  • Zahvaljujući Vigor Max Nature sam uvijek spreman!

    Dosada u krevetu? Otkad koristim ovaj tretman u mom krevetu za nju nema mjesta. Žene padaju u nesvijest od zadovoljstva!

    Radek, 37 g., Čakovec

  • Čovječe, OVO moraš imati!

    Nakon mjesec dana je moj penis tijekom seksa bio tvrd dobrih 45 minuta. Uz to, svaki put sam dovodio partnericu do orgazma. Često 2 puta zaredom. Kompleksa i stida više nema! Preporučujem!

    Brane, 31 g., Osijek

  • Žena mi napokon sama prilazi

    Moj seksualni život nije bio uspješan. Dobro sam znao u čemu je problem. S takvim problemima s erekcijom nisam ženu mogao dovesti do orgazma. Na kraju joj je dosadilo i tako frustrirana, izgubila je želju za seks sa mnom. Odabrao sam flastere umjesto pumpica i drugih "sprava za mučenje" za penis, tako da nije ni primijetila da sam počeo tretman. S Vigor Max Nature mi se više ne događaju lažnih startovi, a i znatno sam produžio trajanje odnosa. Sada je zadovoljavam 3 puta zaredom slušajući kako vrišti od zadovoljstva.

    Ranko, 42 g., Zaprešić

  • Spektakularni rezultati

    Volim voditi računa o tome da li zbilja dobivam ono za što sam platio. Zato sam svakodnevno dokumentirao učinke svog tretmana. Prvi dan moja erekcija je trajala ne 15, nego 20 minuta. Nakon tjedan dana sam imao imao intenzivan seks već pola sata, a nakon 14 dana me je moja žena nakon 40 minuta zamolila da napravimo pauzu jer ne mož više... To mogu samo komentirati na jedan način: WOW!

    Tonko, 45 g., Rijeka

  • Ponovno se osjećam mlado!

    Pale me lijepe žene, posebno riđe. To se nije promijenilo kod mene još od srednje škole. Nažalost, moj penis već neko vrijeme nije tako dobar, a meni je bilo teško pomiriti se s tim da više nikada neću moći biti slobodan u krevetu s nekom lijepom ženom. Tražio sam savjete na internetu i momci su svugdje pisali da je najbolji Vigor Max Nature. Probao sam i potvrđujem: uz ovo čudo čovjek se može ponovno osjetiti kao 20-godišnjak!

    Pavao, 52. g, Split

  • Nema bolje metode za pouzdanu erekciju

    Još prije nekoliko tjedana sam se počeo osjećati baš loše. Vigor Max Nature mi je predložio pouzdani kolega. 4 tjedna bila su dovoljna da vratim samopouzdanje u krevetu. Dovoljno je da pomislim na seks i već sam spreman za akciju! Zahvaljujući tome nemam nekih problema da zavodim lijepu žensku, čak ni kada vidim da je mnogo mlađa od mene.

    Marko, 48 g., Split

Preuzmite Vigor Max Nature za kupnju pristupa paketu obrazovnih usluga 51 € jeftinije

Količina dostupnih proizvoda iz aktualne serije: 0 2 1
102 € (~769 HRK) 51 € (~384 HRK)

Naručite danas i uštedite 51 €. Nakon slanja 200 narudžbi promocija završava.

Narudžbeni obrazac

DA! Želim dobiti Vigor Max Nature za kupnju pristupa obrazovnim uslugama. To znači da je moj izbor potpuno siguran, jer proizvod dolazi s garancijom trostrukog zadovoljstva. Proizvod će mi biti dostavljen putem pošte ili dostavljača u narednih nekoliko dana bez dodatnih troškova dostave.

Sva polja obrasca označena zvjezdicom moraju biti ispunjena.
*Ime:
*Prezime:
*E-mail adresa:
(neophodno za realizaciju narudžbe)
*Broj telefona:
(neophodno za realizaciju narudžbe)
*Ulica, broj kuće ili stana:
*Grad:
*Poštanski broj:
*Država:

Napomene za dostavljača:
(detalji o dostavi, lokaciji, itd.)



Radi sigurnosti i pružanja usluga na najvišoj razini, vlasnik stranice zadržava pravo uvođenja izmjena u politici privatnosti. Cilj toga je očuvanje potpune anonimnosti klijenata, stoga, radi zadovoljstva pruženim uslugama, njihova su imena i prezimena promijenjena. Istovremeno, vlasnik stranice napominje da je bilo kakva sličnost s pravim podacima slučajna i nije korištena s bilo kakvom namjerom.

„Ovdje predstavljeni predmet je kozmetički proizvod i ne bi se trebao koristiti za formuliranje dijagnoze, poboljšanje, promjenu i obnavljanje fizioloških funkcija tijela putem farmakoloških, metaboličkih ili imunoloških tretmana. Podaci



Copyright (2005-2024)
PRIČEKAJTE... Kliknite
Gumb
"Ostani na ovoj stranici " ili "Odustani"