Mladi

Rate this post

Red u sredini

Linija u sredini ponovno je u modi već nekoliko sezona, a crveni tepih dodjele Oscara posvetio je trend: “Linija u sredini na crvenom tepihu Oscara pokazala je svu svoju svestranost”, nastavlja Ceccarelli.

„U čistim i geliranim varijantama za skupljenu kosu, kao u slučaju Vanesse Hudgens i Stephanie Beatriz, koje traže efekt liftinga zahvaljujući dobro povučenoj visokoj punđi, ali i mekanoj i vijugavoj, samo naslućenoj samo na čuperku, kao što to čini Maddie Ziegler i Emilia Jones. Rezultat je uvijek isti: linija u sredini produžuje okrugla lica i ističe jagodice i oči zahvaljujući svojoj sposobnosti da savršeno uokviri lice”.

Stara holivudska olovka za oči

Ako je olovka za oči posljednjih sezona doživjela malu revoluciju, postavši protagonist odvažne grafike i hiper-boje i fluorescentnog izgleda, na crvenom tepihu dodjele Oscara vraća se da se koristi na najklasičniji način, za crtanje zareza, stvarajući tipično šminka u stilu starog Hollywooda.

“Linija olovke za oči vraća svijetlu i gotovo uvijek crnu”, napominje Ceccarelli. Najbolji izvođači nagrade za povratak jednostavnosti: Zoe Kravitz, Billie Eilish, Vanessa Hudgens i Nicole Kidman. “Zajednička matrica? Želja za jednostavnošću, osjećaj svježine i istovremeno svjetline za najiščekivaniji crveni tepih godine”.

Manje je više: izgled koji naglašavaju prirodni i polugoli tonovi trend je ovog proljeća
Trendovi ljepote proljeća 2022. ne mogu se više razlikovati jedni od drugih: s jedne strane žive boje, s druge bezvremenski goli make-up. Diego dalla Palma, još jednom, nudi nam savršenu pomoć da budemo u toku s trendovima!

  • Autora Sara Iaccino | 28. veljače 2022
  • Prirodna semi-nude šminka za oči Diego dalla Palma STAY ON ME, trend proljeće-ljeto 2022.

Ljepota

Trendovi ljepote ove 2022. igraju na dvije dijametralno suprotne strane: ako s jedne strane vidimo kako vladaju sve življi i hrabriji tonovi, simptom žuđene vitalnosti, s druge strane nalazimo gole, prirodne nijanse, s rezultatom ” moja koža, moj pogled, ali bolje.” Trendovi koji su napravljeni od oštrih kontrasta, sposobni zadovoljiti praktički svačiji ukus.

LjepotaJedna činjenica u tolikoj raznolikosti?

Oproštaj od mat završnice i posljedična dominacija svega što je blistavo, sjajno. Pomislite samo na podloge za lice koje karakterizira sjajna i blistava šminka s efektom druge kože, s oblikovanim volumenima i naglašena vještom igrom svjetla i sjena, a pritom ostaju suptilna i nedostižna.

Zamislimo umjesto svijetlih i protagonističkih usana, još jedan veliki must tog razdoblja, koji u sjajnim i vinilnim ruževima vidi nasljednike onih neprozirnih koje smo navikli vidjeti.

Prirodni i polu-goli make-up očiju, trend koji čini izgled dubokim s esencijalnošću

Opozicioni trend ovog nadolazećeg proljeća svakako je polu-nude make-up, sposoban da očara samo uz pomoć prirodnih i neutralnih tonova, unatoč brojnim grafikama i jarkim bojama koje vide njihov simbol plavog sjenila, koji golišava šminka stvarno nema čemu zavidjeti.

This is map - health blog