Symposium

0
Rate this post

Kao i kontura očiju s tehnologijom Eye Technology može nam pomoći poboljšati izgled oblika očiju zbog činjenice da proizvodi efekt mekog fokusa: to je optički udar koji omekšava nabore djelujući prema estetskoj pretpostavci kako bi prikrio starost.

MASKE

Izvrsno vrijeme za korištenje maske je odmah nakon pilinga kože: u tom trenutku naša epiderma je bolje upijajuća, a također i osjetljivija te se stvara idealna mogućnost za iskorištavanje čarobnih moći nekih maski.

Dakle, ako namjeravamo pojačati hidrataciju, kao i podebljati kožu, minimizirajući sve fine linije, možemo odabrati masku od mikrovlakana koja prkosi starenju i učvršćuje, s izrazito hidratantnom aktivnošću, koju treba držati na mjestu 10- 20 min (čak i ako postoje oni koji ga drže puno dulje) i također se eliminira tako da se lice dobro utrlja s naslagama proizvoda koje se ne moraju ispirati!

  1. Ovu masku nije potrebno ispirati, a kao kremasta, ne treba je pratiti nanošenje bilo koje druge kozmetike.
  2. Najbolje vrijeme za njegovu upotrebu je, nedvojbeno, navečer. Odmah nakon pilinga kože kao i sljedećih dana.
  3. Kako bi stekli atraktivan učinak zatezanja i treninga, moguće je odabrati ovu masku za pokrivanje koju morate držati na mjestu 15-20 minuta i ukloniti bez ispiranja lica.

Elegancija maske je u tome što se brzo upija i ostavlja kožu potpuno suhom te se može iskoristiti kako uoči događaja tako i samog jutra jer ne zaustavlja primjenu narednih tretmana, ali i šminku. gore.

Njegov oblik dodatno dopušta pokrivanje mjesta vrata. Ako se koristi odmah nakon ribanja povećava njegovu učinkovitost.

Za one koji žele brzo postići meku, glatku i ujedno jaku kožu, preporučljivo je razmisliti o kremastoj maski protiv starenja, koja se koristi samo navečer, ostavljajući da djeluje preko noći, također 2-3 puta dnevno. tjedan. Ova će vas maska ​​zasigurno natjerati da se sljedećeg jutra probudite s “kožicom breskve”. Prikladno bi svakako bilo ugraditi, barem što prije, korištenje ove maske s pilingom.

Dosadna i obična koža?

Nije problem! Zahvaljujući Vitamin Duo maski, s ekstenzivnim antioksidativnim djelovanjem, koža će se brzo manje iscrpljivati. Ovu masku, za razliku od prethodnih proizvoda, potrebno je isprati nakon što je držite na mjestu 10-15 minuta (ali i najdulje vrijeme neće škoditi), a također se može koristiti i rano ujutro i navečer, prema zahtjevu minuta.

  • Osim za svjetliju kožu, tu je maska ​​Brightening & Luminous koja se može koristiti 5 noći uzastopno (plan se sastoji od 5 jednokratnih maski) ili svake druge noći.
  • Njegovi rezultati mogu na kraju biti iznad očekivanja. Apsolutno ništa nas ne sprječava da ga upotrijebimo čak i ujutro na događaju, ali trebat će malo vremena da ga u potpunosti primimo prije korištenja drugih predmeta.

Dosadna i obična kožaCHARM EXPRESS TERAPIJA

Riječ je o šok tretmanu koji u kratkom vremenu daje licu luminiscentan, opušten i ujedno njegovan izgled kao da je zapravo tek izašlo iz wellnessa. Ovaj tretman uključuje 5 koraka i prikladan je za bilo koju dob (od 25 godina, kao i više), isključujući osobe koje imaju kontraindikacije za aktivne tretmane (upala akni, razdražljivost, herpes, visoka temperatura ili drugi scenariji).

To se može učiniti noć prije ili dan samog događaja.Njegova formula je globalna, a proizvodi se mogu mijenjati prema vrsti kože, dobi kao i potrebama.

Čišćenje

Operite lice svojim uobičajenim proizvodom i također ga osušite čistim ručnikom ili upotrijebite papirnati ubrus.

Piling

Za ovu akciju možete koristiti kemijski, kemijski, scub exfoliant ili kombinirani piling koji sadrži mikrogranule s enzimima. Nanesite piling na lice i vrat te održavajte predmet onoliko koliko je navedeno u uputama. Piling će očistiti kožu od mrtvih keratinocita, što će kožu učiniti puno ujednačenom i učiniti je glađom.

  1. Zbog toga će make-up izgledati puno bolje, trajati dulje, a koža će ujednačeno zrcaliti svjetlost, dajući licu svjetliji izgled.
  2. Ako se tretman radi prethodne noći, mogu se koristiti pilingi 1, 2 i također 3.
  3. Ako se tretman radi isto rano ujutro, prije prigode, mogu se koristiti pilingi 2, 4 i 5.