Nagrada

0
Rate this post

Ovaj Hydro Booster, na primjer, opsežan je hidratantni koncentrat koji kožu danas čini glatkijom i hidratiziranom.

Potrebno ga je nanijeti na cijelo lice, držeći se podalje od područja oko očiju, kao i na njega se može pridržavati vaš preferirani proizvod ili krema. Riječ je o opsežnoj terapiji koja pomaže u postizanju vidljivih rezultata nakon kratkog razdoblja primjene, pa se preporučuje da se počne koristiti nekoliko dana prije prigode.

Još jedna intenzivna terapija, slična po korištenju, ali i brzini djelotvornosti, je Vitamin Stimulant, prikladan za iscrpljenu, običnu i dosadnu kožu jer može ponuditi svjež izgled u nekoliko primjena.

Treći šok tretman ove kolekcije može se smatrati Anti Aging Revitalizer, specifičan za zrelu kožu osjetljivu na male bore i također pokazatelje starenja.

Kratka uporaba sigurno će pomoći poboljšanju kvalitete kože.

Za one koji žele izniman hidratantni učinak, tu je Extreme, koji sadrži 1,1% hijaluronske kiseline visoke molekularne težine te brzo omekšava površinske slojeve kože čineći je podebljanom i luminiscentnijom. Može se koristiti na cijelom licu, uključujući mjesto oko očiju.

Ako želimo povećati udio hijaluronske kiseline, možemo ići na Troškove koji ima 2% ove tvari (što je maksimalno moguće u kozmetici) i zahvaljujući toj koncentraciji trenutno proizvodi čvrsti učinak.

Ovaj losion, kao i prethodni, može se nanijeti i na područje oko očiju.

Još uvijek na hidrataciji postoje ove bočice za hidrataciju koje se mogu koristiti po potrebi ili kao intenzivna terapija u trajanju od 1 tjedan (plan ima 7). Dodatno u ovoj situaciji proizvod se može nanijeti oko lica, koji se sastoji od konture očiju.

Oni s kožom osjetljivom na masnoću i traže učinak matiranja mogu pokušati s intenzivnim tretmanom Skin & Pore Balancer koji pomaže u sužavanju pora i smanjenju cirkulacije loja, čak i ako je taj utjecaj trenutačni.

KONTURA OKA

Što reći, mnogima je to jedno od najmučnijih mjesta jer je to prvi dio lica koji otkriva znakove starenja. Riješeći se nekih finih bora ili smanjivanjem mrlja poput vrećica ili podočnjaka, izgled postaje svježiji, kao i optički “linjiti” nekoliko godina star.

Drugim riječima, koristi samopoštovanju kao i duhu

Dopustite da počnete s ovom maskom za konture očiju. Riječ je o hidratantnim flasterima za oči s hijaluronskom kiselinom, s brzim rezultatom, koji se mogu smatrati pravom prvom pomoći za periokularno područje. U roku od 20 minuta hidratiziraju, obnavljaju, revitaliziraju i također zaglađuju mjesto oka čineći ga pomlađenim i opuštenim.

Mogu se koristiti i za predvečerje i za isti dan prigode, a mogu se koristiti i na urednoj koži, ili izravno na kremu za oči, ako smo zapravo trenutno radili režim elegancije (ili smo sastavljeni) a također jednostavno trebamo brzo pomladiti svoje oči. Posljednji trenutak.

Drugim riječima, koristi samopoštovanju kao i duhuBez muke, idealno?

Flash Elegance proizvod par excellence je, nesumnjivo, Pink Fluyd! Ako namjeravate imati konturu očiju s nekoliko godina manje, odaberite ovaj proizvod za trenutne rezultate treninga koji nakon 3 minute razvlači velike nabore i smanjuje vrećice ispod očiju (ipak može biti malo protiv podočnjaka).

Njegov učinak može trajati čak 8 sati i također se stalno oslanja na početnu okolnost. Mora se koristiti na urednoj, suhoj koži i također dobro izblendati u rubovima.

Da biste zadržali ovaj čvrsti učinak, bilo bi puno bolje ne koristiti nikakve druge proizvode (poput losiona, korektora, pudera) unaprijed ili koristiti iznimno malo kao i uz tretman jer biste riskirali “oslabiti” Pink Fluyd i olabaviti trenažna aktivnost. Neki biraju lagani puder koji će ublažiti dokaz na rubovima.Postoji i u najsitnijem stilu, 8ml.