Dbutorac

Rate this post

Nabori i znakovi starenja: kozmetika kao i ciljani vizualni tretmani

Protok vremena nije samo stvar bora, već i manje definiranih oblika. Usluga? Nije jednostavno, ali postoji jednako dobro i prelazi od zajedničkog korištenja kozmetike i estetskih lijekova do samoprihvaćanja od Cristine Milanesi

Kreme protiv starenja i proizvodi: saveznici naspram naznaka starenja razmotrite slike

Zašto koža “stari”? I samo kako? S godinama se bore kao i opuštenost kože povećavaju zbog smanjenja prirodne proizvodnje kolagena i elastina. Održavajući grubi internet ispod površine kože počinje degradirati, dodatno zbog sile gravitacije.

Osim toga, potporni dio dermisa ima tendenciju da bude mnogo krutiji, gubi sposobnost regeneracije. “Nevolja se tiče i lica i tijela, a također je za oboje bitno provesti niz mješovitih pristupa”, uvjerava Magda Belmontesi, liječnica kože.

Glavni uzroci

” Čimbenici koji stvaraju opuštenost su brojni, kao i različiti od nasljednih do ekoloških, poput ekstremne izravne izloženosti suncu. Može se dogoditi da ima malo bora, ali da ipak dolazi do pada funkcija lice i vrat. Što se tiče tijela, interveniraju i režimi prehrane, rodiljstvo, promjene tjelesne težine, kao i hormonske promjene zbog menopauze”, govori Belmontesi.

 • Stoga ne postoji jedinstveno rješenje za starenje kože, potreban je snažan sklad između tretmana koji se redovito koriste u svom domu, kao i tretmana estetskim lijekovima.
 • Režim elegancije za potpuno odraslu kožu stariju od 60 godina
  Pogledaj slike
 • Najbolje terapije elegancije: piling lica

” Čak i kada su u pitanju tretmani kod liječnika kože, harmonija pobjeđuje. Možete izmjenjivati ​​biostimulacije s pilingima nove generacije koji imaju samo blagi učinak pilinga (ipak vrijedan za eliminaciju mrtvih površinskih stanica i davanje svjetline i ujednačenosti kože tonus), jačajući dermis za stvaranje kolagena.

 1. Nisu neprijateljski raspoloženi, ne izazivaju crvenilo koristeći trikloroctenu kiselinu puferiranu vodikovim peroksidom.
 2. Vrlo koncentrirani pilinzi s 3% retinola, poboljšani s nadopunjavanjem, kao i poboljšanjem hidratacije, ostaju stvarno valjani.

Ponavlja se jednom svaka tri tjedna za cikluse od 4/6 sesija. Također ciljane injekcije Allergan, vodeća svjetska farmaceutska tvrtka na tržištu estetskih lijekova, isporučuje umrežene injekcijske filere na bazi hijaluronske kiseline s zaštićenom modernom tehnologijom Vycross, prikladne za stanice kože i stvarno otporne.

Ovisno o odabranom tretmanu, mogu se postići vrhunski rezultati kada je u pitanju hidratacija, ali i dodavanje količine na određena područja lica, pomažući vraćanju forme ovalnom licu i redefiniranju nekih detalja.

Također za tijelo: za određena područja kao što su unutar ruku, izvedivo je intervenirati ubrizgavanjem polimliječne kiseline s mikro kanilom, koja stvara vrstu potporne mreže i također potiče proizvodnju kolagena. Nakon 40-ak dana rezultat je puniji i puno natečeniji“, završava Magda Belmomtesi.

 • Botox kao i fileri: zvijezde ih vole estetsku kirurgiju, no opsesija s godinama i dalje je prisutna
 • Vrat i dekolte: proizvodi protiv starenja

Razmotrite slike

Otkrijte prihvatiti sami i vidite sebe kao zadivljujuću

Gianmaria Bianchi, sveučilišna profesorica i instruktorica na Open Human being Option u Milanu, pojašnjava važnost očuvanja pozitivne fotografije sebe tijekom godina: “Prema viziji Howarda Gardnera, američkog psihologa, “estetska inteligencija” možda je dio prostorna estetska inteligencija (sposobnost razvijanja prostornih prikaza ili fotografija u umu, kao i djelovanja na njih raznim metodama) konjugirana s intrapersonalnim znanjem (što uključuje sposobnost stvaranja točne slike o sebi).

 • Svakako bih dodao, za idealnu mješavinu, čak i mrvicu egzistencijalnog znanja da se prilagodi promjenama vremena koje prolazi”.
 • Zvijezda bez šminke na društvenim mrežama

Razmotrite slikeNe postoji samo vanjska ljepota, postoji i ljepota duše. „Kada prvo nestane, drugo, mnogo trajnije, može se umiješati: učinkovito nuditi svijetu veću i ekstra raznoliku sliku o sebi od isključivo vizualne.

Uključivanje napora da se vanjska privlačnost učini rame uz rame s energijom, kao i dubinom stvaranja unutarnje, prikladna je mješavina da biste se riješili frustracije “uvjerava Bianchi. “No, pazite, prihvaćanje ne znači rezignaciju.

Granica između oba principa je suptilna i neizvjesna, ovisi o naglasku koji imamo sposobnost dati slici koju stvaramo o sebi, kao io osposobljenosti koju imamo u pogledu “sposobnosti vrednovanja onoga što je” u našem život.

Divljenje je uvijek pozitivno, u psihološkom smislu donosi zadovoljstvo, rezignacija je preteča očaja koji je osjećaj odsutnosti “on zamota. Dakle, čak i ako koža nudi malo, uz mrvicu samopouzdanja, moral će zasigurno uspon!

 1. ‘ Vizualni lijekovi: moderni tretmani kao i pozornost nakon Covid-19
 2. ‘ Zvijezde kao i dame iznad 50: kada i kako se idealno pomiriti s godinama?
 3. ‘ Kako se našminkati nakon 50: da i ne da izgledate mlađe
This is map - health blog